Invasjon fra Verdensrommet
Jeg har i det senere fått påpekt at skarpheten på mine bilder ikke alltid er optimal og det er jeg nok fullt klar over. Nå er det kanskje litt farlig å nevne at disse poliohenda mine faktisk er avhengig av objektiver med stabilisator for på en annen fotoside har jeg mer enn en gang fått vite at polio er ingen undskyldning. Da har det nok hendt jeg i mitt stille sinn har tenkt at det skulle være intressant å bytte hender med dere en gang så dere fikk prøve så kanskje pipa fikk en annen låt. Stativ er selvsagt en løsning, men det er altså ekstra vekt som vil gjøre at jeg blir enda fortere sliten. Derfor blir nok ofte mitt tyngste og beste utstyr liggende hjemme når jeg f.eks. går på rusleturer eller er på fellesturer med andre her borte - rett og slett grunnet polio, astma og kols. Jeg ser ofte med egne bilder at her går grensa mi, bedre får jeg det ikke og ikke sjelden ender jeg da opp med slikt som f.eks. dette isteden fordi jeg ikke ble fornøyd. Det er også grunnen til at jeg så langt har avskrevet å arbeide i lag fordi det krever en nøyaktighet som jeg kanskje ikke har. Ikke alltid strekker tålmodigheten til heller når jeg må begynne på nytt igjen og da er det at jeg heller fortsetter der jeg er og ender opp med en av mine rariteter der ikke mine unøyaktigheter kommer fullt så mye til syne. Noen ganger ganger får jeg påpekt ting som jeg faktisk er klar over, men ikke ser noen grunn til å prøve på for jeg vet jeg ikke er god nok. Da har det hendt jeg har fått høre at jeg ikke tåler kritikk fordi jeg ikke legger ut en ny versjon slik vedkommende kommentator vil jeg skal gjøre det. Nå skal jeg være den første til å innrømme at mine ferdigheter ikke matcher mine kunnskaper og lever faktisk godt med å være en bedre kommentator enn fotograf og etterarbeider. La meg nå for all del nevne med rødt og tre streker under at dette er ikke skrevet for å få snillere kommentarer for jeg vil jo gjerne har påpekninger, tips og råd. Jeg trives godt med de ringe ferdigheter jeg har og har stor glede av min hobby. Jeg har forlengst godtatt mine svakheter og manglende ferdigheter, men det er en annen historie som kanskje havner under et annet bilde når det passer sånn for skrivekløa blir jeg visst aldri kvitt.
La meg til slutt nevne at disse to er laget med litt avstand i tid, men ble lagt ut som versjoner fordi de omhandler samme tema.

http://pbase.com/kneppen
Venter heller spent på andres meninger her.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-01-27 06:29:52
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLek, men ikke særlig teknisk sådan.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_508930} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Solvår B.

V2 for meg. Både farger og innhold faller i smak nå på morgenkvisten, og får meg til å smile.
Underteksten din satte igang mange tanker hos meg. Jeg tror ikke noen av oss forstår hvor store skader polioen har forårsaket. Astma og kols kan være invalidiserende. De tre tilsammen må være en prøvelse hver dag.
Dine kommentarer er stort sett muntre, du forteller artige historier og skriver dikt, i tillegg til at du gir gode råd. Vi glemmer at du er sjuk.
Jeg kjenner meg igjen i det du skriver, men mine plager er myyye mindre. Jeg klarer ikke sitte lenge foran skjermen med pirkearbeid. Da blir smertene for store. Men jeg har, som deg, stor glede av foto og dotten. Og som du vet, legger jeg ut bilder av ymse kvalitet. Noen ganger er artige motiv viktigere enn god teknisk kvalitet, synes jeg.
Ha en flott dag i Goa!
: ) Solvår
Lars Ivarson F.

artige greier med masse fargar og livsglede..v2 hadde fort nok kunne blitt min favoritt også, for eg likte best kompen i 'hane passar egg', men teknisk vart den for grovkorna..så derfor originalen, den berømte konfektøskja til Forrest Gump..flotters
Kirsten H.

To fine og dekorative bilder. Jeg aner ikke hvorden du får det til, men jeg ser jo at det blir flott!
Underteksten din er personlig og får meg til å tenke. Jeg tror faktisk det er mange som har foto som hobby og er i en lignende situasjon. Det er en hobby som er ganske tidkrevende og kan gi følelsen av å skape noe. Man glemmer smerter for en stund. Jeg gleder meg hver dag over bildene dine, du har funnet en personlig stil som mange av oss leter etter.

Det teknisk perfekte blir sjelden kunst, Roar. Det blir bare flinkhet.
mvh Kirsten
Avsluttet .

Liker dine påfunn Roar!! det er alltid stimulerende å se og lese hva du finner på! Av disse to velger jeg V1!! Og jeg er glad for at du har glede av din hobby og at du deler både bilder og sysnpunkter med oss!!
Ha en fin dag!
Mvh
tove
Maria E.

To fine bilder, med masse farger og liv....

Foto har også blitt min måte å takle smertene..... Så jeg forstår deg veldig godt...

Ha en flott dag..

Mvh. Maria
Ingrid Milly L.

Fine form/farge kombinasjoner som gir fargeglede og symmetri opplevelse.
Likker begge bildene godt.
mvh. Ingrid Milly.
tove j.

Jeg falt for V2. Flotte farger. Så falt jeg for din ærlige undertekst. Visste ingen ting om dette, takk for at du delte dette med oss! Mvh tove
Venke K.

To fantasifulle og flotte bilder fra deg. Liker godt fargene og formene i dine bilder.
Godt å høre at fotoen hjelper deg å takle en tøff hverdag.
Ha en fin dag!

:-) Venke
Bent S.

To flotte og kreative bilder, fine farger. Likte v2 best.

vh
Bent
Heidi N.

V2 likte jeg godt! Blir i godt humør av det. :)
Din historie er til ettertanke.
Heidi
Heidi W.

Fargerike kreasjoner begge to - for meg som er glad i å sy, så ser det ut som stoff, og knapper av tråd. Fine farger i begge:)
Når det gjelder "dine betroelser" så sier du at du vil ha påpekninger, tips og råd - og da er det jo ofte skarphet, eller mangel på sådan som ofest blir kommentert. Dette er jo noe du sier du "sliter" med - og selv om du har en "unnskyldning" her, så er vi mange om dette problemet. Det er ikke bestandig skarpheten sitter som en ønsker - for oss uten polio heller:)
Blir du lei av å høre, så skriv det under bildet - vennligst ingen kommentar ang. skarphet, hehe..
Roy Arne K.

Hei
Her liker jeg absolutt versjon 2 best.
Synes hovedmotivet er meget bra, men synes det alt for mange av de små runde rundt.
Flotte, sprakende farger.
Typisk deg dette her.

rak-foto
Eva Marie P.

Veldig spesielt dette, men det fasinerer meg så da har du lykkes:)
En farvelek, som sprer glede til meg som betrakter.
Takker for din ærlighet, det er modig å fortelle om seg selv.
Vi må bare glede oss litt ekstra over de flotte kreative bildene du deler med oss her på dotten og tenker med meg selv at skarpheten ikke er det viktigste alltid. Jeg sliter og med det....
Så gleden over foto, lek, kreativitet bare fyr løs:)
Ut med det! Tenk ikkje på alle rammer og regler, bare nyt gleden.
Ser jo ut som det er akkurat det d gjør.
-epl
Adrian Dyrhaug G.

Hei Roar!

Kreativt og fargerikt bilde!
Velger meg v2 som favoritt!

Artig undertekst!

mvh Adrian Grande
Erik L.

V1 bare sitter som et skudd oppi hodet mitt. Det er et av de beste abstrakte jeg har sett på lenge.
Takk for at jeg fikk se, og takk for din lille avhandling. Jeg vil fortsette å se på dine bilder og gi deg velment tilbakemelding når jeg synes du fortjener det.
Du er en fargeklatt her, måtte det fortsette!
mvh. Erik
Venche J.

Versjon en er min favoritt her.
Liker de heftige fargene. For meg blir versjon to en vandring mot "det kinesiske". Vet ikke helt hvorfor, men det var det som slo meg først. :)
Foto skal være gøy - fortett å ha det moro med hobbyen din.
Tips: En monopod i karbon veier ikke mye. :)
Venche.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu