Bildet inngår i albumet retro stavanger... - toy camera stil, sepia, hvit kant, uskarpt, osv...behøver ikke være noen 'højdare' for å bli med i denne serien...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger99
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_509050} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ivan H.
Hei,

Har sett litt på begge de bildene du har ute på fremsiden her nå. Velger å kommentere dette siden det ikke har fått noe oppmerksomhet enda.

Det jeg liker med dette er posen, da den fortelle hvilken butikk han har vært på. Noe som kan fortelle noe om hvilken person dette er. Fint kledd og fin pose, han kan virke ganske fornøyd.

Men det som er litt dumt er at jeg ikke kjenner til hvilken butikk han kommer fra, så kanskje dette bildet fungerer bedre for den lokalkjente?

Synes komposisjon er ok her; personen er plassert til venstre, mens skyggende går mot høyre. Du har også valgt å ikke ta med føttene, litt usikker på hvorfor. Men uansett ikke så sikker på om hva det hadde tilført bildet. Kanskje noen mer hint om personen.

Det siste bildet er mer rufsete, og kan tenkes at jeg har mer sans for det, begge passer inn i serien.

:ivan
Torbjørn V.
Takk for konstruktive tilbakemeldinger, Ivan. Kommer stadig tilbake til disse anonyme posebærende menneskene - vet ikke hvorfor, men mulig jeg finner det ut snart. Jeg liker det visuelle ved å kutte så mye informasjon om vedkommende.

Mulig det hadde blitt bedre om jeg hadde fått med butikken i bakgrunnen...

Rufsete er nok mest min stil, og jeg kommer nok til å satse mest på det i fortsettelsen - men det er moro å prøve noe nytt, så jeg skal ikke helt gi opp farger ennå. Selv om det sikkert er en ting som går over etterhvert.

Mvh Toby
Ivan H.
Farger eller ikke farger, kommer vel helt ann på motivet. Noen ganger fungerer ikke s/h, noen ganger fungerer ikke farger. Jeg lar motivet bestemme.

Liker tanken din, fotografere poser sammen med mennesker. Du viser ikke mye, men liker at man kan ense en personlighet, utifra kle, pose og miljø.

Bare å fortsette med dette.

:ivan
Torbjørn V.
Takk for det. Ser at det kan bli noe av dette etterhvert.


Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu