Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger156
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_509361} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Steinar Dahlen V.
er det meg eller er bildet skjevt ? uansett , det gir vertfall bildet mer liv. Likar den dybde det gir og kontrastane på bildet. Får virkelig bildet til å føles at det går både oppover og nedover .
Ståle P.
For meg virker trappen som en kraftig ledelinje innover i bildet, og det synes jeg funker bra. Liker at teglsteinfasaden er så tydelig og gir liv til flatene. Jeg ville kanskje kuttet bildet i venstre kant slik at benken helt til venstre ble borte.
Olav Ø.
Fint tatt og fin svart-hvitt, men jeg blir kvalm av så skjeive bilder. Hold kamraet rett!!

mvh. olav
Magnus S.
Steinar : ja, bildet er skevt. Takk for kommentar.

Ståle : Fint å vite at linene fungerer bra for andre enn meg selv, benkene til venstre er viktige for å få rett balanse i bildet, fungerer også som ledere. takk for kommentar.

Olav : fint at det var fint.. Du har sikkert dine teknikker og jeg har mine, hvis jeg vil ta bilder skevt så gjør jeg det.
Håvard F.
Synes det fungerer bra med skjevt blikk her. Linjene skaper dynamikk.
mvh
Håvard
Ivan H.
Hei,

Synes du ballanserer bildet bra her, og det er flere faktorer til det. Du har for det første linjer innover i bildet, noe som forankrer det i midten. Gangveien går innover og mot venstre. Hadde den hatt motsatt retning, ville dette ikke fungert.
Blikket til damen går mot høyre, som er en motvekt til veien, og venstre side med benkene. Så husene, benker og de nærmeste trappene gjør sitt til at dette er ok ballansert.

Jeg har studert det litt og for meg kan bildet virke litt venstretungt. Lurer på om et lite kutt der (1cm) kunne hjulpet. Men usikker, mange faktorer som spiller inn her.

Litt overredigert himmel har laget noen haloer rundt hustak og piper. Nøyere arbeid her hadde hjulpet på det.

Slikt sett fungerer dette, selv om innholdet ikke engasjerer meg så veldig.

:ivan
Eli R.
Spennende linjer ja, så spennende at det er fristende å kutte bort alle folkene og bare la linjene være igjen :-)
Magnus S.
Ivan, takk for kommentar, ja du har sikkert rett i at det er litt tungt på vesntre flanke, pluss at himmelen er litt slurvete redigert :) Hvis jeg skal bruke dette til noe så får jeg ta en ny runde på den. takk igjen!

Eli, takk for kommentar, ja kanskje :) men det ville vell ha blitt litt tomt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu