Countryside Livingroom

Fra TFP fotoshoot jeg hadde i Kristiansand forledendag.

Modell: Camilla Van Ingelgem Monsen, Starlet Models
Makeup: Renate Rue
Assistenter: Rune Hartvigsen, Rita Van Ingelgem Monsen og Mr. Sau.
Bildet inngår i albumet People - Boys, girls and everything between
Utstyr
  • Hasselblad H3D 39MP
  • Hasselblad HC 50-110
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLiten speedlight bak veggen, og en 60x60 softboks over modellen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_509999} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Edin K.
Lunt og fint. Lyssettingen er praktfull. Liker spessielt den blitsen bak, men skulle kanskje vært en tanke svakere.
John H.
Hei
Jeg er stor beundrer av dine bilder blir. Men det fordømt vanskelig å skrive kritikk på dette bildet. Det er så gjennomført i alle detaljer at ord blir for små. Detaljene med ved, ovn, kuskinn m.m. er blant detaljene som er med på å skape miljø. Lyssettingen er fremragende. Modellens kontakt med sauen er god, Vegard? Det er avgjørende at hun har kontakt med sauen og ikke linsa.
TOPPERS
John
Lars-Anders M.
Spennende miljø Ved og sau. Ja det holder oss varme med mer. Strålende bra resultat av kreativt arbeid.
Mvh
LAM
Bente F.
Fine naturtonar i bildet.
Er det ei slapp dukke som sit i sofaen? Vurderer sauen om det er plass til han òg i sofane? Sidan det allereie ligg eit okseskinn(?) der frå før av?
Hjernen min strevar med å finne poenget med motivet, som det tydelegvis er lagt mykje arbeid i.
Per Olav V. T.
Bra diagonal komposisjon fint balansert med motvekt av nystriglet sau. Enig med E.K. angående litt svakere blits i bakkant (så ikke kommentaren før etter at jeg tenkte tanken). Dette siden det ikke ut fra omgivelsene gir inntrykk av å være en naturlig kraftig (dagslys fra vindu e.l.) lyskilde der.

En ulv som tittet opp bak sofaen ville sannsynligivs tilført litt spenning og futt i bildet. Ser for meg dette bildet som typisk helsideannonse i reklamesammenheng på glanset papir.

Bra og kreativt gjennomført!

PS: Det heter forresten Mrs. Sau ;)
Atle J. G.
Takk for kommentarer. Skal i etterkant se meg enig i at lyset bak er i sterkeste laget. Så ikke dette før under etterarbeidet. (jeg kan selvf gi skylden på en tom batteri i lysmåleren, og at jeg måtte ta ting på gjetteren, men men)
Historien skal opleves omtrent som Bente beskriver. I min verden var det ment slik at hun skulle se ut som en verdig kvinne som kom hjem fra en tung dag på jobben. Slang seg ned på sofaen i hennes lille cottage på landet. (hun skulle kanskje ha hatt en kopp te i den ene hånden og en bok i den andre?) Så plutselig kom husdyret hennes og ba om litt oppmerksomhet. Nesten som en pus: 'Kan jeg sitte på fanget ditt?'
Prøvde i hvertfall å skildre en slik stemning som kanskje hadde passet til reklame. Om det nå er te, sjokolade eller et kvinnemagazine. Men noe i den retningen.
Og ja, det er selvfølgelig Mrs. Sau :)
Bent U.
Nydelig komposisjon. Det skarpe lyset fra høyre skaper bare kontraster og virker greit nok på meg. Det meste er nevnt. Ser at du jobber på mellomformat.. i kontrast til FullFrame-definisjonen. Som alltid bra levert. Tipper TFP-shooter som dette skaper inspirasjon og glede for alle involverte.
Atle J. G.
Takk. Men som du ser har jeg en H3D 39mp som er som de kaller det en 'fullframe mellomformat' brikke. I motsetning til H3D 31 elle den nyere H4D 31/40 som er 1.3 cropp. På samme måte har en 5DmkII har en fullframe småformats (også kallt 35mm) brikke.
Håvard F.
Spennende, kreativt og annerledes. Teknisk som alltid fra deg. Topp. God helg Atle
mvh
Håvard
Erik J.
Så bra bilder er sjelden vare. Veldig bra illustrasjon av en til tider overdrevet "furet/værbitt" interiørtrend. Spesielt bra er diagonalen i kvadratformatet og trendmessig fulltreff på fargene. Sauen og veden gir varme og liv.
Thorfinn B.
sjelden vare dette her, både kvalitetsmessig og motivmessig. Jeg opplever at sauen vil opp i sofan, men dama er ikke helt komfortabel med husdyret. Mote, humor, romantisk og sprøtt...alt på en gang.

Vedkuber, peis og sau...i herlig kontrast til dama og skoa :-)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu