Istalif, Kabul Provins, Afghanistan
Portrett tatt i Istalif, Kabul provins, Afghanistan, vaaren 2009.
Utstyr
  • Canon 350 D
  • Canon 24-70 L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_510037} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Portrett litt utenfor den slagne landevei i enhver forstand. Om jeg tolker dette rett, har du fanga et litt resignert blikk.
Lars Ivarson F.

enkelt og greitt eit flott bilete..skarpt, god kontakt med modellen, flott snitta og godt lys..heilt klart frå øvste hylla..toppers
Heidi N.

Dette portrettet likte jeg. Fint med de to som kommer gående til venstre i bildet. De er utydelige og dominerer ikke bildet, samtidig som de tilfører noe. Modellen er fint eksponert.
Heidi
Liv F. D.

Et spennede portrett. Liker godt farger her. De passet veldig godt til modellen og omgivelsene. Fint med bluringen på bakgrunnen, hvor flere personer kan skimtes.
Godt tatt og fremstilt.

mvh
Liv ")
Gulli Hanne O.

Jeg synes denne mannen har et godt blikk, og du har god kontakt med han. Flott eksponert og med passende fargetoner. Fint å se litt miljø rundt mannen, men jeg blir litt forstyrret av den lyse himmelen i bakgrunnen.

mvh Gulli
Eirik T.

Blikket er nok litt resignert, ja. Stedet det ble tatt var gjenstand for graverende overgrep under Talibanregimet, og utviklingsnivået i dag står tilbake for det meste. Selv får jeg litt messiasvibber av mannen, der han kom leiende på et esel.
Håvard F.

Meget tiltalende portrett av en mann som ser svært så vennlig ut.
Flott!
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu