Millom Bakkar og Berg ut med Havet
Tromsøya i dag. Isende kulde og stiv kuling som pisket sjøen opp i lufta. Tok bare få sekunder før neglespretten var et faktum, så dette var det beste jeg fikk til i dag.
Bildet inngår i albumet Vinter ute - Foto tatt utendørs i perioden november - februar
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger78
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_510882} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Hei
Fin vinterstmning.
Liker utsnittet. Syns det virker uskarp, tror nok at du ikke har brukt stativ? Bilde bikker også litt mot høyre.

Hilsen Jørg
Marianne H.

Hei Jørg! Brukte nok stativ, men vinden ville ikke la det stå stille:) Bikker nok litt til høyre, sant det..
Takk for kjapp kommentar:)
Heidi N.

Jeg skjønner av de islagte stråene til venstre at her har du hatt det kaldt. Ser at det blåser mye, noe som kanskje er hovedårsaken til at bildet er såpass uskarpt. Når man ser bort fra det ble dette et fint bilde som formidler vær og stemning.
Heidi
Harald N.

Kaldt bilete som viser vær og vind, fristar ikkje til å legge ut på havet. Malerisk.

Mvh Harald
Marianne H.

Takk for kommentarer!
Uskarpheten er nok en kombinasjon av bevegelse i kamera pga vind (til tross for bruk av stativ), og at lufta var mettet av sjøkov. Ikke rart byen har fått tilnavnet "Isahavsbyen":) Sjøfokket fryser øyeblikkelig til is og legger seg som ei grå sørpe på omgivelsene. Bedre beskyttelse av kamera er nok et viktig stikkord for å unngå slike uskarpheter.
Øyvind B.

Synes dette ble et fint bilde som viser hvordan en vinterdag her i nord kan være. Synes egentlig ikke det at bildet ikke er helt knivskarpt gjør bildet noe dårligere, fordi sikten i slikt vær heller ikke er helt på topp. Fint med havet som slår inn mot land og de isdekte stråene. Det med at bildet heller litt mot høyre er nevnt, men det fikser du enkelt med et fotoprogram.

Øyvind
Venche J.

Flott dokumentar fra det kalde nord.
Venche.
Olav Ø.

Fint bilde synes jeg. Som sagt, litt uskarpt, men vi har da PS. Dessuten er stråene til venstre litt "dumme" Jeg kunne ikke dy meg, men satt og fikla litt med bildet. Enhance, sharpen og clone stamp tool + rette horisonten. Det ble ritig bra, etter min mening.

mvh. olav
Marianne H.

Venche og Olav: Artig at du fikk lyst å leke med bildet Olav, forstår hva du mener:) Bruker Picasa inntil jeg får skaffa meg PS, og det med horisonten er bare latskap fra min side at jeg ikke har fikset. Flott med konstruktive tilbakemeldinger!
Bjorn F.

Et fint bilde fra strandkanten ,du har fått godt frem att her er det surt og kaldt.Det att det ikke er helt skarpt er med på og understreke den følelsen.
Tror jeg ville tatt meg bryet og fjernet de 4 største ståene lengst til høyre før jeg tok bildet.Personlig synns de virker forstyrrene i det ellers velkomponerte bildet.
Hilsen Bjørn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu