Nuts about Nutella
Satt sammen av hovedsaklig 3 bilder, og noen esktra deler av bilder.
Bildet inngår i albumet Photoshop - Manipulated and heavily retouched photos
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_510910} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Venche J.
Herlige uttrykk på ungene og strålende arbeid fra deg. Det ble nok mange lag under prosessen, og garantert et bad i etterkant av fotograferingen. :)

Venche.

Så får de strenge reglene seile sin egen sjø...
Bjarne D.
Dette ble i alle fall knall bra! Har følt meg 20 år tilbake i tid da barna var små.

mvh. bjarne
John H.
Hei
I utgangspunktet er jo dette en situasjon alle småbarnsforeldre kjenner seg igjenn i. Det lille barnet som går litt amokk i systetøyglasset eller sjokadeboksen. Det skal bare være et lite ubevoktet øyeblikk ved frokosten så har vi slikketruten i aksjon. Her har du brukt forsterkninger av denne hverdagssituasjonen på en humoristisk og direkte måte. Forsterkningene ligger i de store sleivene og at de bokstavelig bader i sjokaden. Godt håndtverk, god formidling og et godt bilde der du også har valgt å bruke et nostalgisk fargespekter.
Ærbødigst
John
Helge S.
Så utrolig tøft! Gjennomført og knall! Aner ikke hvordan du har fått det til og dette imponerer! Skikkelig reklamefoto!
Liv F. D.
Dette bildet treffer Atle. Kjenner at jeg grøsser litt av alt klisset. Men, det er bare helt utrolig at du får det til.
Finner ikke noe å kritisere jeg, men liker det jeg ser. Denne litt antike stilen.

mvh
Liv ")
Erik J.
Kjempebra!Jeg syns det nostalgiske anslaget funger veldig bra. Jeg sa at det var langt mellom så gode bilder som ditt forrige (jeg mente på foto.no), men fra deg kommer de tydeligvis tett.
Avsluttet .
Hei! Jeg ser bilde av to barn som står oppe i et nutella-glass og spiser sjokoladepålegget med slikkepotter. Jeg antar dette ikke er offisiell Nutella-reklame, og får dermed følelsen at dette er laget mer for moro skyld i ikke-kommersiell sammenheng. Jeg skal derfor ikke prøve å mene noe om reklameeffekten.

Historien her virker som "alle" barns drøm - fri tilgang på uendelige mengder med sjokoladepålegg, og kunne spise rett av glasset. Mange av oss har sikkert i vår barndom fantasert om ubegrenset tilgang på vårt favorittgodteri. Jeg antar således at dette bildet får god respons hos de fleste barn.

Håndtverksmessig synes jeg dette (selvfølgelig) er meget bra. Manipulasjonen virker svært troverdig, og det ligger åpenbart en del detaljarbeid bak dette. Kudos! Barnet oppe til venstre synes jeg har et herlig energisk uttrykk, og ser virkelig ut til å kose seg. Blikkontakt med betrakter synes jeg er positivt. Minstemann virker også godt fornøyd, men fokuset hans virker til å være på et eller annet utenfor bilderammen. Jeg ville trolig foretrekke at fokuset hans enten burde vært på sjokoladen eller det andre barnet. Klesvalget virker fornuftig. Hvit er en nøytral farge som også går igjen i etiketten, samtidig som sjokoladen synes godt, hvilket jeg antar er et poeng.

Bakgrunnen er lysebrun (sjokolade?), og jeg synes denne harmonerer godt med de øvrige fargene, men bidrar samtidig (for min del) til å gi et litt gammelt preg. Hele bildet later til å være påført en bruntone, og det er mulig at fotografen med dette har ønsket å gi bildet et nostalgisk preg. Nutella ble såvidt jeg vet lansert i 1964.

Komposisjonen synes jeg forøvrig er fin, uten overflødige elementer. Kanskje jeg synes det er en anelse trangt oppe og til venstre. Jeg ser poenget med midtstillingen av nutellaboksen, og et evt luftigere utsnitt bør i såfall trolig være på begge sider. Kuttet i bunnen synes fint. Nok til å antyde at vi snakker om nutella, men ikke mer enn at dette ikke tar unødig fokus fra barna.

Øvrig teknikk med støy, kontraster, fargemetning, fokus osv synes helt upåklagelig.

Alt i alt synes jeg dette holder svært høy standard, og en fryd å se på.

Mvh Jens :-)
Håvard F.
Hehe Kreativt til tusen. Du fikk frem smilet her i kveld Atle. Liker alt ved bildet!
mvh
Håvard
ketil g.
Utrolig flott PS arbeid. Lys og fargetone er på plass og motivet er både morsomt og fortellende.

ketil
Atle J. G.
Takk for hyggelige (og lange) kommentarer :)
Venche: Ja, moren tok seg atv det, mens jeg begynte med å sette over bildene :)
Bjarne: Prøvde meg må litt 60 talls preg.
John: Vi kjenner oss selv vel igjen der ja.
Helge: Har sendt det til Nutella (Ferrero Norge), men uten å få svar enda.
Liv: Mye kliss er bare gøy :)
Erik: Takk for fin kompliment. Jeg prøver :)
Jens: Selvom det ser ut som et reklamebilde, så har du rett i at dette er egentlig bare en familiebilde. Helgprosjekt :) Første reaksjon til barne da de så bilde selv: 'Høh? vi er ikke SÅ liten vell?' :)
Du tar opp mange egenskaper som jeg er glad for å få bekreftelse på at noen legger merke til. Kuttingen av logo, klesvalg, farger, årstall, etc.
Enig også i at i hvertfall ett av ungene kunne ha sett rett i kamera (hadde nok slike bilder, men der var ikke utstrålingen den samme). Minstegutten kunne evt også sett ned på sjokoladen ja.
Hyggelig at du tok deg tid til å skrive et så lang og utfyllende kommentar. Imponerende vil jeg si :)
Håvard: Å smile er gratis :) Vi burde iikke ta oss selv så høytidelig altid, og rett og slett gjøre det mer :)
Ketil: Takk. Har jobbet med realistiske farger under etterarbeidet. Fargetonen er lagt på til slutt ved hjelp av photofilter i PS, litt gul-oransj ca 15%.

Mvh Atle
Lars-Anders M.
Bra arbeid. Bildet taler for seg.
mvh
LAM
Andreas B.
Stålende flott bilde. Meget kreativt og bra.
-ab-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu