Eikeskog
Her har jeg lekt meg litt med å panorere eiketrær. Bildet er satt sammen av to bilder tatt på samme sted. Bladene er beholdt skarpe for å detaljer i bildet.
Jeg er spent på innspill her. Synes selv det jeg har gjort fungerer i dette bildet. Her prøver jeg å tenke mer kunst enn ren dokumentasjon.
Bildet inngår i albumet Eksperimentell -
Utstyr
  • FujiFilm Finepix F200 EXR
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_510957} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Thorbjørn R.
Jo, rimelig velfungerende tenker jeg. Stammene er bra plassert i forhold til hverandre - og panoneringen gir en fin, grafisk effekt.

Mvh Thorbjørn
Maria E.
Hei Bente... Gøy med experimentering.
Jeg liker ideen din her og syns også dette fungerer bra. panorering gir, som Thorbjørn sier, en fin grafisk effekt. Det jeg ikke er 100% sikkert er bladene.Vet ikke, kanskje hvis de hadde vært litt mer difusse?? ( Bluring kanskje?), eller kanskje flere rundt om i bilde, for å gi effekt av at de faller..??

Ha en flott kunstnerisk dag Bente :)

Mvh. Maria
Bente R. D.
Takk til begge to for kommentarer. Til Maria vil jeg si at jeg gjorde forsøk med litt mer diffuse blad, men det ga et uskarpt inntrykk av bildet. Flere blad ble også for mye her. Ellers tar jeg imot tips med takk. Det er gjennom andres forslag man kan utvikle seg.

Bente
Håvard F.
Spennende foto. Liker hvordan du har fått løvene skarpe, mot den uskarpe skogen. Flott komponert Bente
mvh
Håvard
Olav Ø.
Fint bilde. De skarpe bladene og de uskarpe trærne gir inntrykk av at bladene faller.

mvh. olav
Bente R. D.
Takk til Håvard og Olav for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger på bildet.

Bente
Henning S.
Stilig bilde Bente. Er kanskje ørlite enig med Maria her. Bladene er kanskje litt for skarpe i forhold til de uklare trærne? Men ett flott bilde ja. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu