Actionhund
Typisk Luna.. Hver gang jeg ropte på henne spruta hun både meg og mitt kamera med snø på denne måten. Jaguu godt hun er søt:D
Synes det beskriver Luna så godt, derfor jeg liker det. Ellers for andre kan det nok være litt kjedelig.
Utstyr
  • canon 50d
  • canon 70-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_511651} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Raymond L.
Et meget kult action bilde av hunden. Ingen tvil om at den hunden er på farten. Liker veldig godt den snøspruten Luna klarer å lage.
Bjørnar P.
Fin action.
Hunden kunne med fordel vært skarpere. Kan virke som fokus ikke traff skikkelig og / eller at lukkertida ble litt for lang.
En lukkertid på 1/800s kan virke kort, men min erfaring fra dyrefotografering tilsier at det ikke alltid holder. Prøv omkring 1/2000s neste gang du har skikkelig action.
Ser at du har brukt f/5,6. Siden bakgrunnen uansett er uskarp, kunne du gitt deg selv mer fokustoleranse ved å blende mer ned. Dersom det førte til at lukkertida ikke ble kort nok, kunne du økt ISO. Her har du brukt 100 ISO, og kameraet ditt tåler mye mer før støyen blir plagsom.
Magnus Vidal T.
Tøft bilde!

Enig med Bjørnar. Gode tips du får her.

Magnus
Therese Norman A.
tusen takk fro flotte tilbakemeldinger! setter jeg kjempepris på! Og Bjørn, FLOTT at du minner meg på det. Jeg har en altfor stor tendens til å bruke samme blender på på slike bilder. Og er ikke dreven nok til å tenke slik på hver bilde. hehe;) men tusen takk for det du påpeker.Og nei, savner bedre fokus selv...

Bildet er i hovedsak loddrett, utifra dette, er utsnittet greit? eller er det greit kutta? Funka liksom ikke like bra med ekstremt mye himmel og forgrunn, syns det så bedre ut slik som det er nå. men sliker generelt alltid med usnittet når jeg skal kutte.. så tar gjerne imot tilbakemeldinger på det og.

Magnus Vidal T.
Utsnittet er godt her. Ikke noe jeg kan sette fingeren på i alle fall.

Magnus
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu