Kafébesøk 1968
Utstyr
  • Canon?
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_512176} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Andreas Bøe F.
Nydelig cafèstemning du har fanget her. Det som funker for meg er komposisjonen, helt strålende. Bra at du har med såpass mye av miljøet rundt dama. Hun er forøvrig fint plassert til venstre i bildet. Akkurat passe frekke kuttinger på begge sider til at det blir en fin balanse og dermed harmoni. Utilgjort uttrykk på dama, men bildet som helhet fremstår meget gjennomtenkt. Svart/hvitt- tonene er ubetalelige. Dette kan jeg betrakte lenge!
Bjørnar P.
Godt komponert, og mange kjennetegn fra kafeer på 60-tallet som nok mange vil nikke gjenkjennende til.
Situasjonen virker ekte.
Filmene var ikke all verden på 60-tallet og kan nok forklare noe av den noe dårlige tekniske kvaliteten.
Likevel føler jeg at du ikke har utnyttet potensialet i originalen godt nok. Jeg vet ikke om dette er fra negativ eller positiv film, og heller ikke hva slags teknikk du har brukt under skanning og etterarbeid. jeg vet heller ikke om du har skannet fra film eller fra papirbilde.
Det jeg ser er at bilder generelt er grått og med lav detaljering. I tillegg ser jeg striper tvers over bildet som minner mye om riper på filmoverflaten.
Både kontrasten og ripene er det mulig å gjøre noe med dersom du har tilgang til en god filmskanner og en god etterbehandler. Detaljeringen kan skyldes originalen, men for alt jeg vet kan det være mye å hente der også.
Torgny S.
Takk for seriøse tilbakemeldinger. Jeg vil gjerne legge ut mine historiske bilder, men minnes stadig på at jeg bør ta et kurs i digital etterbehandling. Jeg har bare marginale kunnskaper om det. Har et forholdsvis omfattende arkiv av slike.

Orginalen er ektacrome (farge dias)
Knut Georg F.
Kompakt komposisjon med fin balanse. Skulle gjerne sett hele ramma med meny/prisliste. Innholdsrikt snapshot (kvinnen spiser!) med flott tidskoloritt. Gjerne en smule mer kontrast.
Mvh Knut
Torgny S.
Takk, Knut. Jeg tror ikke jeg vil gi den mer kontrast, men jeg tror jeg skal gå tilbake til orginalen og se om jeg skal prøve et nytt utgangspunkt. Jeg var fullstendig uerfaren da jeg scannet de første bildene. Nå kan jeg litt mer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu