On top
høyt og skarp sol, 1stk beautydish er brukt
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_512188} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roy Helge R.
Det er vel knapt nødvendig å si noe om selve teknikk og evne her. Dette er et fag du behersker svært godt - mange klasser over meg. Og jeg er imponert over at det er mulig å få til noe slikt med bare en beautydish. Hadde du ingen reflektorer og slikt ved siden av? Rålekkert er det hele blitt i alle fall.

Jeg har en liten observasjon om valg av fargetemperatur og balanse i bakgrunnen. Skyene og da særlig den store mørke er havnet litt i det brungrønne, og dette skaper for meg en følelse av smog og storby. Det er følelsesmessig avstand mellom modell og bakgrunn, modellen står der i det som ellers kunen være praktfull studiobelysning, mens bakgrunnen befinner seg i en lett dis av smog og pollen. (sånt rent billedlig talt.) Dette gjør at hovedmotivet utheves og forsterkes, og bakgrunnen omvandles til en kulisse - noe som til og med kunne vært hengt opp i studio. Dette er min opplevelse av hvordan samspillet mellom motiv og bakgrunn er. Så hvis dette er noe av det du ønsket å fortelle så funket det på meg. Hvis ikke så var det sikkert jeg som misforsto.

Magnus S.
Hei,

Fin postur på dama, men bildet er litt over eksponert på armene,

også kanten på hennes kjole nede mot høyre hjørne )er veldig ujevn. noen som kan bety at dette bildet er klippet ut fra en annen bakgrunn.

synes ikke at disse to bildene passer sammen, siden lyset på modellen kommer fra høyre og venstre og lyset i bakgrunnen kommer fra topp og bak.
Eric F.
Takk for tilbakemeldingene.

Bildet er nok tatt på location foruten sollys som var høyt oppe og hard. Så var det brukt en beautydish. Får se om jeg tar en ny redigeringsrunde på denne her.
ketil g.
Bildet har en fin komposisjon/linjeføring fra nedre høyre hjørne og opp diagonalt mot venstre øvre hjørne. I fortsettelsen av dette, synes jeg modellen har en fin positur. Kan faktisk få en fortelling ut av dette fordi hun er fotografert med deler av en by som bakgrunn.
Desverre opplever jeg for stor avstand i fargebruk mellom modellen og bakgrunnen. Særlig den "brune" skya oppe til venstre. For meg ser det ut som bakgrunnen totalt sett har for mye grønnskjær.

ketil
Magnus S.
ok da tar jeg det tilbake :)

men hvorfor er kanten på kjolen så hakkete? er det pga nedskalering av bildet?
Eric F.
det er nok tøystoffet som er slik :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu