Noe litt utenom det vanelige?
Utstyr
  • nikon d3000
  • sigma 18-200mm
  • Brennvidde18mmmm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_512208} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Steinar Ø.

Hei Lars-Inge!
Fint bilde du har tatt av isstatuen i Honningsvåg.
Liker kontrasten mot den sorte nattehimmelen, samt mot lyset på bakken. Fin skarphet i bildet. Du kunne med fordel klonet bort lastebilen på venstre side, samt porten/gjerdet som vi ser i bakgrunnen. Ser også at bildet heller litt mot høyre. Dette retter du enkelt opp i PS. Ellers fint jobbet.
Mvh.
Steinar
Erik L.

Hei Lars-Inge,
enig med Steinar om lyset. Fint motiv. Morsomt med det blå lyset som brer seg inne i skulpturene. Jeg ville nok prøvd å få skulpturene skarpere, for det er vel de som er hovedmotivet.
mvh Erik
Jani Ø.

Hei Hei, Jo når jeg ser på bildet så er det ganske skevt egentlig. skråner litt mot venstre, jeg undrer på om jeg låste stativet ordetlig, men jo jeg jobber med ett eksemplar nr 2 som jeg skal bruke til en skole oppgave, men er ikke så ganske kjent med photoshop. men jobber med det stortsett nå for tiden siden jeg er permitert de neste 10 dagene fra skolen og jobb på grunn av øre betennelse så da blir det mere tid til å jobbe
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu