Industri
Utstyr
  • D80
  • 18-200 vr
  • Blenderf/9
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_512420} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
john-arne w.
Ett tøft bilde som med sitt rot virkelig fenger, masse farger og masse "rør", hehe (dobbelbetydning). Synes og du har truffet bra med lukkertida anngående røyken i sammarbeid med lysene rundt omkring her som virkelig gjør mye av bildet. Ett bilde med masse informasjon som man kan sitte lenge og se på. Artig med det der røde kjøretøyet i kontrast til resten. Skal jeg klage litt, og det må man jo, så kanskje enten mere forgrunn, eller kuttet vannkanten? Synes vannkanten blei litt for liten i forhold til resten av industriområdet.


hilsen john...
Steinar V.
Må bare henge meg på her... Helt enig med forrige taler. Dog jeg har ett lite tilegg: Du har fått en grønn "Halo" litt opp midt i bilde som du godt kunne fjernet/tonet ned
Kurt S.
Enig med de to forrige kritikker her; Et virkelig spennende bilde. Det røde kjøretøyet er essensielt, bua, vannkanten og husene bak også, etter min mening. Uten disse elementene tror jeg bildet hadde tapt fotografisk perspektiv/"relevans" og begynt å bli fortolket som en programvare fremstillt illustrasjon. Og, bildet blir bare mer spennende jo mer man titter; det virkelig fanger med andre ord. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu