Vår nydelige kronprinsesse
I dag den 17.02.11. har arbeidsplassen min Leira Asylmottak i Levanger kommune hatt celebert besøk. Etter å ha deltatt på et 20 minutters opphold i samme rom som Mette Marit + mange andre prominente gjester, ansatte, asylsøkere m.fl., så ble det åpnet opp for privat fotografering. Gjett hvem som ble glad for det? Jeg ble helt "Paparazzi"
NB! For det første: Feil bilde ble lagt ut for litt siden (har flere mapper og greier ikke helt å skille mellom de som er originalfoto og litt bearbeidede bilder).Det bildet er nå arkivert.

Jeg synes "settingen" ikke ble så verst med grønnplanten og flagget. Likte også at kronprinsessehilsenen ble slørete pga. bevegelsen; her er action.

Bildet er i venstre side kraftig beskjært da jeg ikke ønsket å ha med bil, hoffdame, livvakt m.m. I høyre side er det litt beskjært pga. andre mennesker i bildet.

Jeg var i tvil om dette bildet kunne legges ut her; leste derfor Åndsverkloven, Straffeloven, Vær varsom plakat m.m. Her står det ikke helt eksakt hva som gjelder for offisielle personer på offisielt besøk. Jeg kom til det at det er greit pga. at det var et offisielt besøk med også presse til stede. Synes hun ser flott ut og har framstilt henne slik.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger99
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_512819} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Roy Helge R.
Det er helt uproblematisk å legge ut bilder av offentlige personer på offentlig sted i offentlig ærend. Det kan ikke bli mer trygt enn det for fotografen.
Kirsten H.
Sikkert en fin opplevelse!
mvh Kirsten
Tove Mette L.
Jeg kunne se at bildet raskt ble fjernet fra billedgalleriet, men det ligger nå her i hvertfall. Var i god tro i alle fall :)

Ja, Kirsten, hun var naturlig og vakker. Det ble en opplevelse for livet :)

PS! Kanskje noen har tjent noen slanter på bildet. Går det an ?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu