• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-02-20 01:00:11
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annethun så meg...dessverre...neste gang må jeg ta på meg finlandshette slik at ingen kjenner meg igjen..
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger121
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_512956} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bjørnar P.
Rent umiddelbart fikk jeg en følelse av at bildet ble til ved en tilfeldighet, men uansett antar jeg fotografen er tilfreds med resultatet siden det er lagt ut til vurdering.
Jeg har problemer med å forstå fortellingen, som jeg antar er sentral her. Teksten gjorde meg heller ikke så mye klokere.
Setter derfor pris på det dersom du utdyper dine tanker omkring bildet.
Torbjørn V.
Tja, jeg var ved bevissthet når jeg tok bildet, og jeg visste at jeg tok det...skyter ofte fra hofta og vet etterhvert hvordan det blir;-)

Det jeg liker er blikket - likevel anonymiteten i og med at hun er godt pakket inn med lue og hette og er uskarp.

Tilfreds? Ja, sånn noenlunde. Håpet å få noen innspill for å se om det kunne funke eller ikke. Om det ikke traff deg eller de 40 andre som kanskje har sett på det så funket det antakeligvis ikke så bra. For meg er det ok - men noe jeg mest sannsynlig kommer til å prøve å få bedre varianter av. Får se med tiden.

Takk uansett for innspill. Setter pris på at du dukker opp med kritikker innimellom.

Mvh Toby
Bjørnar P.
Grei utdyping dette. For å unngå misforståelser: Jeg spør for å forstå hvordan du og andre tenker omkring egne og andres bilder. Det gjør at jeg utvider min horisont, og selv unngår å bli for låst i en bestemt tankegang. Mine spørsmål er IKKE ironisk ment, noe jeg håper du heller ikke oppfatter dem som.
Jeg tillater meg derfor å spørre litt mer:
Er utsnittet slik du ønsker det? Er det noen bildeelement som bare er med fordi de tilfeldigvis var der da "skuddet gikk", eller har de en rolle i fortellinga?
Slik jeg oppfatter din presisering er det først og fremst stemninga som er viktig for deg her. Et møte i øyeblikket som ble festet til bildebrikken som et frosset øyeblikk, der omgivelsene gjerne kunne vært noe helt annet?
Torbjørn V.
Jeg oppfatter deg ikke ironisk. Stemningen/øyeblikket er det riktignok det viktigste for meg. Jeg kunne likevel tenkt meg et litt tettere utsnitt - det er litt for mange linjer som bryter i forskjellige retninger her. Det gjør nok bildet litt rotete.

Jeg er som oftest "tro" mot bildet - dvs. jeg liker ikke å beskjære det. Jeg gjør det likevel fra tid til annen og jeg har laget en litt renere versjon av dette som jeg legger ut etter denne kommentaren - man kan likevel identifisere miljøet slik at man ser at det er på innsiden av en buss.

Det jeg ser er jo også at jeg burde vært tøffere og tatt bildet ennå nærmere enn hva jeg gjorde.

Nok en gang takk for innspillet fra deg.

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu