Auroral Lightshow
Tok dette litt sør for Tromsø 14 feb. Lavt standpunkt fordi jeg ønsket å få med litt forgrunn samtidig som jeg fikk med mest mulig av himmelen.
Rimelig fornøyd med dette. Månen er utbrent (selvsagt med vidvinkel i mørket), vurderte om fjerne den, men beholdt den fordi den tilfører litt ekstra synes jeg.
Bildet inngår i albumet Natur -
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • Samyang 14mm f/2.8 IF ED UMC
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker2s
  • Nei
  • AnnetISO2500
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_512960} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Heidi N.

Flott nordlysbilde, skarpt og godt komponert. Månen er som du sier utbrent, men kanskje greit at den er der. Her funkler det i stjerner både på himmelen og i snøen. :)
Heidi
Venche J.

Knæsje saker Ole Christian. :)
I kveld er det måneskinn ute, så jeg får vel prøve meg i løpet av kvelden/natten.
Nydelig med det lave perspektivet, den glitrende snøen og det flotte nordlyset.
Venche.
Ole Christian S.

Takk Heidi og Venche. Ja Venche du har jo klarvær der oppe, her er det overskyet, delvis iallefall. Har uansett vært ute og jaktet hver kveld nå siden søndag, så litt småsliten :) hehe
Anne Ø.

Oj, så flott lysshow med denne glitrende forgrunnen.
tove j.

Nydelig nordlysbilde. mvh tove
Øyvind B.

Nok et fint nordlysbilde fra deg. Liker at du har med noe i forgrunnen, fordi det gir bildet dybde. Synes du gjorde rett i å beholde månen, for den hører jo med. Det eneste som forstyrrer litt er gatelysene i bakgrunnen, men det er jo vanskelig å slukke dem:)

Øyvind
Ole Christian S.

Takk Anne, Tove og Øyvind. Ja ville ha med forgrunn og den blinkende snøen samt gjerdet. Faktisk lettere å fjerne bylysene enn månen her. Men skitt au, lot alt være som det var. :)
Bente R. D.

Dette var vakkert og godt komponert. Jeg synes det ikke gjør noe at det er lys fra byen. Det viser bare at nordlys skinner over alt. Heldig er den som bor rett under. Sørpå er det et sjeldent syn. Månen forstyrrer litt siden den "stråler" så sterkt, men uten måneskinn ikke noe opplyst landskap. Feil å klone den vekk, selv om det kan være fristende å foreslå det i dette tilfellet. Den hører jo egentlig hjemme her. Eventuelt kan du kutte bildet til panoramaformat og dermed unngå problemet

mvh
Bente
Geir M.

Vow !!
Det gjorde seg virkelig med de glitrende snøkrystallene og stendergjerdet som lager dybde i bildet, til det fine lysshowet.
Skarpt og vidvinkelobjektiv på sitt beste !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu