Skiflyging Vikersund
En av prøvehopperne under testhoppingen i den nye skiflygingsbakken før Prøve-VM / World Cup 2011. Bakken fikk flomlys til World Cup i 2009, som den første i denne størrelsen, som lager nesten dagslys (og drar vel strøm omtrent som en liten by...).
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon EF 50mm F1.4 USM
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_513000} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .
Inntrykket jeg får av dette bildet er veldig bra, synes det meste fungerer veldig godt her. God plassering av hopperen og gode klare farger. Gjengivelsen av hopperen er klar og tydelig, mulig oppskarpingen er litt på grensen når man ser på konturene, men akkurat på det punktet er jeg veldig usikker. Totalt virker dette å være et godt foto.

ET
Helge L.
Føler dette faller litt mellom to stoler - du kommer ikke nærme nok innpå hopperen til å la ham være så dominerende som han burde være om han skal være hovedmotivet, samtidig ikke langt nok unna til å få ett særlig givende utsnitt av omgivelsene - jeg ser bare noe snø, og uten den svevende hopperen er det lite som tilsier at dette er en bit av en hoppbakke.

Bildet er teknisk feilfritt, skarpt og i fokus og alt det der, men bildet er ikke særlig spennende - det bør det være om du skal pirre noen utover de mest hardcore skihoppentusiastene...
Geir A. G.
Takk for tilbakemeldinger! HL: Skjønner hva du mener, jeg ønsket å ha med litt av omgivelsene / dimensjonene, men med den lave svevkurven i den nye bakken kontra den gamle, så kunne jo dette forsåvidt like gjerne ha vært i en nittimetersbakke... :-) Sånn sett er nok kanskje dette bildet, fra den gamle skiflygingsbakken, mer velykket: http://www.foto.no/cgi-bin/bilder/vis_bilde.cgi?id=446965

Mens på den annen side så blir det fort veldig rotete med for mye av omgivelsene også.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu