Alene ved alteret
Bildet er i sammenheng med en kampanje mot fyllekjøring. Bildet illustrerer hva du kan gå glipp av vis du kjører i ruspåvirket tilstand. Et av flere tema som var med i kampanjen. Tatt i Stavanger domkirke
Utstyr
  • Canon 7d
  • Canon 15-85mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/150s
  • Nei
  • AnnetUngikk å opplyse glassmaleriet for å skape en dyster stemning i bildet og hadde to lamper på hver side av modellene.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_513024} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Åsmund I.

Oi... Ja, dette treffer jo i grunn godt. Vil tippe at det med en kampanjetekst vil bli svært sterkt, selv om bildet alene så definitivt forteller en historie! Komposisjon og ide er midt i blinken, den tekniske utførelsen likeså, men jeg sitter og er litt usikker på om det er i overkant mye svart øverst i bildet... I første omgang var det for meg det, men jeg tror, etter å ha tenkt meg litt om, at det nok egentlig kler bildet godt...
Arne Å.

Et illustrerende bilde som griper meg. Det svarte over bildet synes jeg forsterker "budskapet".
Kirsten H.

Sterkt budskap som etter min mening ikke trenger det store sorte feltet øvertst. Jeg ville kuttet til et kvadratisk format.
mvh Kirsten
Unni F.

Et meget bra bilde, og svært illustrrende for kampanjen mot fyllekjøring. Gratulerer med kjempegodt fotografisk arbeid.
Det mørke øverst...ja, det passer veldig godt til bildets budskap, - kan hende et kvadratisk format hadde funket like bra, jeg er usikker. Men mørket må definntivt være med for å understreke poenget.
Joachim S.

Takker for kommentarene og tilbakespillene. Her: http://www.steinbru.com/2011/02/deathtrip-ddsfull.html her kan dere se de tre plakatene som ble resultatet.

Mvh. Joa
Avsluttet .
+1
Sterkt og bra formidlet budskap!
Liker det!
Mvh Kate
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu