Sebraskumring
Sebra i solnedgang
Sjeldent motiv, litt vanskelige tekniske forhold og uforberedt fotograf, måtte gjøre et utsnitt som er blitt akseptabelt.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D3S
  • Nikkor 500/4
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt til fots.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_513449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Lars Ivarson F.

likte lyset og fargane her..fint kompa og snitta også..flotters
Kjell V.

Hei.
Hadde du satt en cowboy inn i steden for en sebra, hadde dette blitt et klasisk westernbilde.
Jeg synes bildet ditt er fint og godt komponert. Lanskapet som forsvinner bakover i horisonten gir fin dybde i bildet. Sebraen er fint plassert, og blir flott omrammet av røykskyen.
Sebrean er skarp, men har kanskje en litt kjedelig possitur.
Det som trekker det er at bildet har for mye støy, og kontrasten spesielt på sebraen er for dårlig til å framheve den tilstrekkelig i bildet. Jeg ville fått de hvite stripene hvitere.

mvh Kjell
Jon L.

Takker for kommentarer, helt enig i at det er endel teknisk å utsette på bildet, de andre jeg hadde med mer spennende positur, kunne ikke brukes i det hele tatt. Neste neste gang kommer jeg til å være bedre forberedt, så får vi se om jeg greier det.
Mvh Jon


Aina s.

Litt støy, men liker dette bildet godt. Spesielle farger. Flott lys inne i støvet og lurer på hvordan det hadde blitt i sh ?
http://www.nickbrandt.com/Category.cfm?nL=0&nS=0

Mvh Aina
Jon L.

Bra forslag og kan sikkert få bort mer av støyen også, men holder på ganske mye med noen løvebilder nå som du kankje vil like , legger ut et nytt idag. Kommer tilbake til sebrabildet ! Mvh Jon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu