"Ramfjordisen"
Nattbilde.
Bildet inngår i albumet Vinter ute - Foto tatt utendørs i perioden november - februar
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_513495} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Heidi N.

Nydelig med isen som ligger bortover vannet. Fint med trærne i bunnen, de kan godt være der uten å forstyrre. Du har litt støy på himmelen, og mulig jeg hadde ville kuttet litt ned på den. Men så var det jo veldig fint med stjernene på himmelen. :)
Heidi
Jan Inge K.

Flott stemning.. Enig med Heidi ang. trærne i bunnen..:-)
Inger-Lise S.

Nydelig motiv fra kjente og kjære trakter!
Vakre fargetoner, god komposisjon. Litt støy er nevnt. Trærne plager ikke meg i dette motivet.Du mister fine detaljer, spesielt skygger, om du kutter...

Inger-Lise
Marianne H.

Hei og takk for hyggelige kommentarer! Er ikke helt stødig med hensyn til valg av ISO, blender og lukkertid for nattbilder, men fant ut at dette fungerte rimelig bra. Var egentlig på nordlysjakt, men forholdene var elendige. Støyen på himmelen er jeg ikke sikker på hva er - eller kommer av. Noen tips? Tok med trærne pga de fine skyggene:)
Heidi N.

Støyen kommer kanskje mest sannsynlig fra høy ISO. Noen kamera tåler høy Iso, andre ikke. Men skal innrømme at nattbilder ikke er min styrke, så her kan sikkert andre komme med bedre innspill. :)
Heidi
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu