- natt og dag -
Ønsker at bildet blir evaluert ut fra det man ser og opplever.

http://bildeforbilde.no/
Utstyr
  • Nikon D700
  • 80 - 400
  • Brennvidde220mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_513783} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Leonard L.
Fint vinterbilde, men syntes at den gule månen er for dominerende.Hva md at hele bildet var i farger ( om det var så mange da) Morsom bilde likevel. Den andre bua hadde farger i dagslys, hvordan ville den ha gjort seg som forgrunn ?
Mvh

Leonard
Kåre S. P.
Takk for tilbakemelding på bildene, Leonard !
Interessant at du har sett disse 2 versjonene i sammenheng,og innspillene du kommer med tar jeg gladelig med videre. Å ja, månen bør dempes.
Med stadige endringer i morgenlyset ble det gjort flere opptak rundt dette stedet, så her finnes en del varianter.
H. Christopher H.
Jeg liker sort/hvitt tegningene i bildet, og synes du har fått til noe interresant med snøen og fjellene. Morsomt at du prøver med gul måne så det blir en liten overraskelse, men jeg er enig at den ble for dominerende. Kanskje prøve med litt farge på bua også? Tenker at den er jo kanskje litt brungul og så får du den gule månen i bakgrunnen (men mer avdempet), men det er bare noen raske fabuleringer. Ser gjerne en ny versjon!

Chr
Kåre S. P.
Takker H. Christopher, og det er nok s/h-tegningene jeg forsket mest på her. Innspillene dine vil bli prøvet mer, så kan hende det kommer en siste v.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu