Isdrage
En storm i minusgrader før vannet hadde frosset laget denne sist helg
Ble litt dumt at gatelysene på andre siden viser så godt men det skyldes lang lukkertid. Jeg skal ta dette bildet på nytt til helgen i bedre lys.
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikkor 24-70 f2,8
  • Blenderf/16
  • Nei
  • AnnetBlender prioritert program og spotmåling på lyset.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_513856} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Tone A.

Her har du fått med heile gjerdet med sine vakre isformasjonar som har best lysspel over den store steinen.God diagonal linjeføring og flott drag i skyene.
Pluss for det låge fotostandpunktet som framhevar forgrunnen med islagte steinar og alle isformasjonane nederst på det islagte gjerdet.Flott med lyset i for-og midtgrunn med kjølege blåtonar spesielt på Frøylandsvatnet i kontrast til meir tunge tonar på det dramatiske skylaget.
Sjølv kjørte eg frå Sandnes i sol på ettermiddagen 21.januar og det skya til då eg kom til Sandtangen. Dette var ein impulstur utan stativ og skikkelege klede, berre for å fotografera isformasjonane som var skrivne om i jbl.no. Dersom eg ikkje tek feil var det du som låg på isen i varmedress og med stativ denne ettermiddagen? Det var altså eg som kom med ein kommetar til deg.
Du kunne ha klona bort greina øverst i høgrehjørnet, elles så synes eg bildet ditt får fram godt denne isdragen med skarpe detaljar og flott dybde.
Helsing Tone
Venche J.

Nydelig komposisjon, flotte skyformasjoner og fin dybde. Liker diagonalen som det overisede gjerdet danner.
Liker det godt.
Venche.
Arild B.

Takk for god tilbakemelding Tone. Kjekt og treffe på deg der nede. Beklager at jeg ikke tok meg mere tid til å snakke med dere den dagen men lystet var på vei til å forsvinne så jeg måtte bare få gang på det. Vi treffes helt sikkert igjen en gang og får snakke mere sammen da. Jeg melder meg om kort tid inn i "Lukkertid" og kommer til å være med den gjengen ut endel på tur. Jeg skal fjerne greinene og se om jeg klarer å gjøre noe med gatelysene og.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu