Alpeeventyr
Tok dette i fart med kompaktkamera (G9) Nydelig dag på motorsykkel i Alpene!!
Fyrstedømmet Liechtenstein er et lite land i fjellkjeden Alpene i Sentral-Europa mellom Sveits og Østerrike. Med sitt fjelldominerte geografi, er Liechtenstein en feriedestinasjon for mange som driver med vinteridrett, selv om det kanskje er mest kjent som et skatteparadis. Tross dette, er ikke landet veldig urbanisert, det finnes enda mange, små, karakteristiske åkrer og gårder. Liechtenstein er det minste tyskspråklige landet i verden.
Et greit bilde som viser arkitektur og stor natur.
Utstyr
  • Canon G9
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_515311} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kyrre S.

Her synes jeg du har fått fanget alt.Fjellene,de flotte markene,himlen,skyene og god veistandard.Det perfekte motorsykkel-eventyret!! Gleder meg til å starte V-max`en:)
Lars Ivarson F.

vakkert og velkomponert med fine fargar og godt lys..ville ha klona bort pålen til høgre..godt utsnitt..flotters
Tove Mette L.

Nå må du skjerpe deg, fotografering i fart mens en kjører motorsykkel, fy ! Se bort fra denne kommentaren, bare litt humor satt på spissen :) Må si det er vakre bilder som åpenbarer seg her. Utrolig bragd å få det så skarpt i fart. Jeg får god dybdefølelse og bildet er iøynefallende !
Steinar N.

Takk skal dere ha for fine tilbakemeldinger! Gleder med stort til neste tur nedover i mellom-Europa. Skal skjerpe meg Tove;)

Mvh Steinar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu