Grønn
Tatt i Filippinene, utenfor huset vårt
Utstyr
  • D700
  • 105/2.8
  • Brennvidde105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_515528} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anne Elisabeth S.

"Kermit the frog"
Dette var kjempefint! Er det en gekko?
Du må ha vært rask som har klart så god skarphet?

mvh
Anne Beth
Lars G.

Ja, det var nok en bedre tittel! Tok en god del bilder før jeg traff, det var vind, så endel bevegelse i bladene gjorde heller ikke livet lettere.
Har egentlig ikke minste peiling på arter av slike. Må nok under vann før jeg kan påberope meg noe der. Men Gekko tror jeg er en noe større modell.
Takker for kommentar.
Jan K.

Utrolig kult motiv. Veldig god fargekombinasjon - og godt utsnitt.
Lars G.

Takker! Måtte litt venting til før den kikka på meg. Den hang over der et minutt eller så, men kikka stort sett rett fremover. Tror jeg må mer ut i buskene rundt huset, mye spennende, slanger også..
Gudmund N.

Skikkelig fint! Bra komposisjon med diagonallinjene og hodet ca i det gylne snitt. Kul kameravinkel,flott bakgrunn. Perfekt fokus. Siden det er så "smooth"-kanskje du skulle fjernet litt mer støy,iallfall i det ensfargete grønne området over gekkoens hode?
Lars G.

Takker for kommentar.
Støy, tja, kanskje det. Er ikke så opphengt i støy. Printer mye store formater, og da legger jeg til og med til litt støy av og til. Men for web har du kanskje rett.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu