Responsebility
Tok dette bildet av en ung, arbeidende jente og hennes yngre bror, ved soloppgang høyt oppe i de Laotiske fjell landsbyer.
Fotograf
Utstyr
  • d300
  • 17-55 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_516065} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Siri Elisabeth J.
Hei.
Da jeg først så på dette bildet ble jeg litt forvirret. Syntes det var litt rotete. Så kikket jeg en gang til og enda en gang. Så ble bildet spennende, det dukket opp en tass i venstre hjørne, en tass jeg først trodde var en gren:-)
På mange måter et litt vanskelig bilde, men som jeg liker, på en litt snodig, men bra måte okke som. Hvis jeg skal pirke litt så synes jeg bildet er litt for mørkt. Hadde vært artig og sett en variant hvor du lyste opp ansiktet til tassen der oppe, selv om kanskje litt av det "dunkle ved bildet forsvinner".

Hilsen Siri.
Kristian H.
Hei Siri og takk for tilbakemelding! Ja, det kan nok være at det er litt for mørkt. Når du sier det, så er det kanskje ikke selvfølgelig at man observerer jenta i høyre hjørnet like tydelig som meg som var der. Dette ble tatt under soloppgang og jeg ville gjerne prøve å bevare netopp denne dunkle morgen stemningen, men det kan hende at det gjør seg like bra litt lysere. Takk!

Kristian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu