Qurious dusk
Tatt høyt og dypt inne i de Laotiske fjelllandsbyer. Soloppgang og tåke.
Fotograf
Utstyr
  • d300
  • 17-55 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_516067} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Anita H.
Fekk litt trist følelse av bildet, barnet såg så aleina ut. Men so såg eg litt etter og då virka det meir usikker/nyskjerrig. Ville kanskje kutta litt i bunn, men ellers synes du har fått fram ein fin/god /spesiell stemning! Ha ein fin kveld.
Jan-Vidar B.
Syns dette bilde har stort potensiale. Flotte farger, fin oppbygning av elementene som leder inn mot det lille nysgjerrige barnet. Føler dog det er litt mye himmel.
Hvorfor barnet skal være dekket av støy forstår jeg ikke, mister mye av kommunikasjonen for min del, og bilde blir innesluttet og kommuniserer ikke med betrakteren.
Totalt sett et meget godt bilde.
Espen S.
Stemningsfullt bilde. Liker det mystiske, tåkefulle lyset. Fine linjer som leder oppmerksomheten mot barnet. Men jeg synes ikke midtstilling av barnet er beste løsning. Jeg ville prøvd å plassere ungen omtrent på enten den øverste eller nederste tredjedelslinja. Jeg ville også vurdert å plassere ungene omtrent på høyre eller venstre tredjedelslinje, men ikke sikkert det er nødvendig. Det blir jo en veldig klassisk, komp., men tror det vil høyne dette bildet. Er ellers enig i at det er uheldig at ungen er skjult av så mye støy. Går det an å få ham klarere?
Kristian H.
Hei godt folk og takk for tilbakemeldinger! Jeg har egentlig aldri hatt en trist følelse over dette bilder, men jeg kan godt forstå hva du mener. Liker veldig godt det mystiske lyset og stemningen, men desverre er det litt for mye støy ja. Det ble tatt tidlig en morgen, jeg hadde glemt å justere isoèn fra kvelden før, det er desverre akuratt litt for mye støy. Jeg skal prøve å kutte litt i det, så får vi se hvordan det blir.

Igjen, takk for feedback!

Kristian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu