Kanalen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-03-09 08:48:42
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-03-09 11:49:32
    Versjon #3
Utstyr
  • canon 7D
  • Canon 17-55 F2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger113
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_516378} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Heidi N.

Antar at dette er hdr? Fint bilde med varme fine farger. Dette ser ut som et vakkert sted. Du har mye halo rundt busker og takkuppelen til venstre. Dette er veldig synlig og burde vært dempet litt. Ellers likte jeg bildet ditt godt. :)
Heidi
Are-Martin S.

Du sier det vel selv, at du har dratt for mye i spakene. Jeg tror at når man har så mange spaker tilgjengelig, så er måtehold viktig. Komposisjon og motiv er helt ok og et godt grunnlag for en godt bilde, men for meg så er resultatet her noe som skjærer i øynene, det er ikke godt å hvile øynene på dette. Her synes jeg du har tatt for mye Möllers Tran.

Versjon to er bedre å se på, men virker også for mye gjennomarbeidet hva skarphet og kontraster angår. Hvordan et slikt bilde skal fremstå til slutt er det jo opp til fotografen å vurdere, men slik bilder kler å være med avslappet i uttrykket. Istedet for all oppskarping, kunne du heller ha lettet litt på mellomtonene i versjon to.
Morten H.

TAkker så mye for tilbakemeldinger. Du er inne på noe viktig der Are-Martin som jeg skal ta med meg videre :)
Kirsten H.

Når man overdriver HDR-teknikken blir det merkelige resultater. Dette bildet kan sikkert reddes med å gå ned på effekten når du limer sammen bilder. Fint motiv!
mvh Kirsten
Kirsten H.

V3 ble jo fint!
mvh Kirsten
Lars Ivarson F.

går for v3..god komp og fint utsnitt..gromt
Christian J.

Selve utsnittet og perspektivet synes jeg er bra. Det jeg likevel henger meg opp i er måten du velger å sette fokus på objektene i bildet ditt. I "orginal"-bildet ditt fokuserer jeg på den røde båten som ligger i vannet rett under bygningen, og den røde bilen helt til høyre i bildet. Jeg tror kanskje det var bygningen i solnedgang som fanget oppmerksomheten din når du gikk forbi?
V2 viser faktisk dette litt bedre. For her har du også fanget den røde fargen.

V3 er absolutt det beste. Her har du minst av det røde som fanger oppmerksomheten. Det jeg savner her er den fantastiske over-blå himmelen du fikk av HDR-bildet "orginal".

Hvis du har Photoshop eller tilsvarende og prøver deg på et Layer-HDR. Så tar du fatt på de områdene du ikke ønsker at skal være i fokus og toner disse ned litt, så tror jeg du har et veldig flott HDR-bilde.
Jeg tror forresten også at dette bildet hadde gjort seg veldig bra orginalt. Muligens har du fanget ett litt mørkt bilde på grunn av sola, men dette kan du også justere opp litt.
Morten H.

takker for mye konstruktiv og hyggelig tilbakemeldinger.
Christian: Det var nok byggningen i solnedgangen som fanget blikket mitt og jeg ser at man fort blir litt blind for andre detaljer..:) Er ganske fornøyd med V3 selv om det forsatt er litt eventyraktig.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu