summerboarding
Vi var på sandtaket på Stoveland for å spille inn en scene til neste vinters snowboard film. Bildet er kanskje ikke så teknisk bra, men synes det ble litt kult, så jeg legger det ut :)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-05-31 01:09:01
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus Mju Digital 300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger499
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_51645} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tobias D.
Bra Morten kult dette.
Carsten A.
Rent bortsett fra at aktiviteten som avbildes knapt har særlig interesse utenfor den aldersgruppen som driver med det, er hovedmotivet alt for langt unna. Visuell kommunikasjon krever nærhet til og konsentrasjon om det som er sentralt i formidlingen.

I tillegg det brukt en teknikk (ganske kort lukkertid) som gjør at en helt mister inntrykket av bevegelse, enn si action. Med såpass lav standplass for fotografen kommer det med så mye av forgrunnen at det heller ikke skapes noen illusjon om et luftig svev. Svært stillestående hele greia. Tilføyelsen i V2 hjelper ikke på dette.
MVH CA
Rune B.
Bildet er jo kult i seg selv, men kanskje ikke noe stort fotografisk arbeid... CA har et poeng der, men du påpeker jo selv at bildet ikke er noe bra teknisk.
Synes det skal være lov å legge ut bilder som forteller noe selv om de ikke nødvendigvis er enorme rent teknisk.. Kjøpt mju 300 forresten??
Morten F.
Hei ja. Låner kamera av Pappa. Litt kjedelig at man ikke har de manuelle mulighetene.Hehe, tror CA ble fornærmet da jeg skreiv en kristisk kommentar på et av hans bilder. bilde nr. 69317
Carsten A.
Her har jeg forsøkt å gi fotografen noen råd til et bilde jeg tilfeldig så på, og hvor det var ganske enkelt å se hva som kunne skape bedre inntrykk av bevegelse i bilder av denne type. Nærmere til motivet skal være mulig uavhengig av begrensninger (''automatikk'') i kameratypen.

Er ikke sikker på hva MF ellers mener, og han får sammen med alle andre mene det han vil samt gi uttrykk for det i kommentarer under bildekritikken - det er faktisk formålet med bildekritikken.

For min del har jeg nok gått ut fra at de fleste legger ut bilder bl.a. med sikte på kommentarer og tips mht. til både opptaksteknikk og bildebehandling.
MVH CA
Petter H.
Både enig og uenig med CA her (første kommentar, CAs andre kommentar er jeg helt enig i)
Bildet viser jo akkurat det tittelen viser. Brettkjøring om sommeren. Vanligvis på snø, men en morosom vri her med sand. Og selv om bildet på egenhånd kanskje ikke kan stå som et mesterverk, så synes jeg det har endel positive (og halvkomiske-positur osv.) kvaliteter. Ser det lett som et cover eller promotion-shot til filmen som nevnes.

mvh Petter
Morten F.
Petter Hoel: Nettop, har tenkt å bruke dette til coveret på filmen. Har allerede laget noen forslag :)
Kjetil I.
døds kult bilde.
Avsluttet .
Ja jeg synes også at bildet var stilig. (Ser herlig ut!!)
Teknisk bra eller ikke, så er bildet veldig kult og passer for ''målgruppa'' -for ikke å virke kjedelig, du skjønner hva jeg mener:)
Hvis alle bilder skulle være like etter en mal eller slags kakeform så ville det blitt kjedelig-bra med noe anna iblant!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu