Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger281
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_516755} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ole A. V.
Et bilde som pirrer nysgjerrigheten (hvorfor ser jeg ikke resten av kroppen?), åpner for tolkning, og som rent visuelt er pent å se på.

Det kunne nok vært brukt til illustrasjon i vidt forskjellige sammenhenger. Alene så er det vanskelig å tolke i noen særskilt retning. Rent stemningsbilde (oppvåkning en sommermorgen?), offer (en litt forknytt posisjon?), litt påtatt kunstnerisk (hvorfor er ikke kroppen med?), første dag i nytt hjem? (madrass på gulvet, laken som gardin).

Kanskje litt tynt, sånn helt på egne ben?
Tor Eirik B.
Liker ideen her, men synes ikke du er helt i mål.
Etter min mening bør "lakenet" dekke hele bildet, de "hullene" på sidene forstyrrer.
Tror vel også dette hadde egnet seg bedre i svart/hvitt (som jeg har en tendens til å gjøre).
Bildet gir meg assosiasjoner i mange retninger, der har du lykkes godt.
Inger-Lise S.
Fortapthet. Lyslengsel. Det er assosiasjonene jeg får, godt hjulpet av positur.
Føler at det som kommer fram på sidene er viktig som kontraster, bl.a.Du kunne så lett ha fjernet det og kuttet litt oppe, men har valgt å la være, beholdt det høye lyse.
Meget bra. Jeg liker det.

Inger-Lise
Siri Elisabeth J.
Takk for gode kommenntarer!
Til Ole: Hvorfor skulle jeg hatt med resten av kroppen egentlig? Synes selv da at bildet ville blitt noe helt annet, kanskje kjedeligere? Ellers liker jeg tolkningene dine:-)

Til Tor E. Har det i svart hvitt og, tror du har rett i at det hadde egnet seg bedre ja.

Inger- Lise:Var litt frem og tilbake på å kutte eller ikke, men valgte ikke å gjøre det, synes vel selv at det funka best.
Ole A. V.
Jeg mente fraværet av resten av kroppen som et element som pirrer nysgjerrigheten (og undren om hvorfor), ikke som at jeg mente du burde tatt den med :)
Brita S.
Dette bildet har jeg sett på før, og det tiltaler meg så veldig- frekk og freidig kutting av kroppen som midtstilles nederst i billedramen- liker det. Gir mer til fantasien at ansiktet ikke er med for meg. Noe med føttenes stilling som er så ømt. Vedlig takttilt bilde for meg- fine toner. Mvh Brita
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu