Ei havn i februarsol
Jeg liker min hjemby meget godt og var i februar ut i godvær å fotograferte derfra. Etter mange fototurer i Levanger har jeg en serie med bilder som jeg kaller " i og rundt Levanger ". I havna i Levanger har vi også et ferjeleie. Den ferja trafikkeres ut til Ytterøya. Levanger er nabokommune til Verdal og jeg bor midt i mellom. Det er 10 minutter til Verdal sentrum fra meg. I Verdal ligger Stiklestad hvor slaget om heilage Olav stod i 1030. Det er i Verdal jeg leverer lottokupongen min :)
Dette var litt info. om stedet.
Det ble ikke så verst skarpt i sollyset. Videre så er det jo en vakkert sted
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-05-22 22:00:04
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_517001} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Dette var nydelig synes jeg.. flotte farger og fin komposisjon!!

Mvh
tove
Roar K.

Jo, skarpheten sitter nok. Men den skarpe februarsolen har voldt deg litt problemer med det hvite på fergene som er helt utbrent. Der kan du tilføre svært forsiktig med støy så ser det ikke helt konturløst ut. Kjenner godt problemet her i tropene hvor jeg holder hus om vinter'n. Bruker ofte støy å reparere hvite fugler med. Men her blir t.o.m. grønne blad utbrent.
Vet ikke hvilket kamera du har. Men hvis det er mulig så juster ned kameraets lysmetting med -0.33. Se bruksanvisningen hvis du ikke finner det. Mine kameraer er alltid stilt ned slik både her og hjemme. Her bruker jeg i tillegg polfilter.

Roar
Tove Mette L.

Tusen takk for gode tilbakemeldinger, Tove og for konstruktiv lærende kommentar også, Roar :)
Vibecke J.

Likte komposisjonen og formatet. Plukker opp tips fra andre her inne, mye å lære for en novise som meg selv ;-) Titter videre. V
Tove Mette L.

Flott at du likte det. Vi er vel nærmest amatører alle her, men vi har et fellesskap; vi er glade i å ta bilder. Noen er mer teknisk anlagt, mens andre er mer kunstneriske. Artig er det i hvertfall !!!
Inger Anne Maritsdotter V.

Liker denne idyllen og lyset/fargene i bildet ditt, speilingen er et pluss.
Det som forstyrrer "mitt øye" er at mastene fra båten i forgrunnen/høyre side som "kolliderer" visuelt sett med ferja i bakgrunnen.
Ville gjort et drastisk kutt i høyre del og kutta bort hele båten her, men den lille båten som ligger i vannkanten i speilingen der vil eg gjerne ha med, selv om kuttet kommer vel nært den. (hvis du kutter da, bare et forslag fra meg:)

~Inger Anne
Tove Mette L.

Takker for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding ! Jeg har prøvd å etterkomme ønsket ditt i en ny versjon (se 2) :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu