Amona
en del layers for å få frem effekten.. Støy er lagt på siden jeg er litt mett av helt støyfrie bilderfortiden.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_517315} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Andreas R.
Liker kalde toner of effekt veldig bra her(nygjerrig på hvordan det er gjort, da driver å leker litt med manipulasjoner selv for tia...?). Savner dog blikkkontakt med modell, tror det hadde gjort seg med et par øyne her. Ellers tror jeg jeg hadde beskjært litt mindre tett. Litt mer rom rundt modell tror jeg hadde fått fram stemningen bedre.
mvh andreas
Eric F.
Hei takk for kommentaren :). For meg så er stemningen i bildet viktig. En tanke en følelse modellen gjør, og ikke direkte kommunisere med betrakter.
Morten C.
Synes dette er veldig bra. Bare synd at blikket blir dratt ned mot logoén din.
Hans Christian G.
enig i at logoen blir veldig framtredende her, det kan jo være bra i noen sammenhenger, men her tar det litt oppmerksomhet! Selvom stemningen er det essensielle i bildet her hadde det vært fint å sett øynene hennes, hun trenger ikke å se rett i kamera, men øyne legger til ganske mye mer som kan gi bilde ekstra kvalitet.
Ellers så er det lyset over hånden hennes om er mitt blikkfang, akkurat som om hun holder lyset med hånden. Veldig bra bilde Eric
Nina E. J.
Veldig bra lyssetting på modellen som gir en vakker glød til huden. Jeg synes at bakgrunnen tar for mye oppmerksomhet.
rune b.
Herlig farge på bilde
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu