Siste flukt
Utstyr
  • Canon G10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_518201} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Ivan H.
Hei,

I dette bildet så liker jeg formene. Formen på sanden (veien?), der vannet lager en fin bue opp mot den døde. Bunnen bygger opp mot motivet, liker det. Den ligger i en noe rar stilling, at halsen virker knekt og ligger på siden av kroppen. Liker det også.
Så jeg ser en del former og linjer som jeg liker.

Det jeg er usikker på er fargebruken, altså synes det er en overkant magentatone. Jeg ville helt klart vurdert dette motivet i s/h, med harde kontraster. Jeg ville også vurdert et kvadratisk format, pga det vil gi en mer rett på følelse, noe som du har her allerede.

:ivan
Bjørnar P.
Spennende motiv.
Skulle gjerne sett mer detaljer. Nå oppleves bildet som noe diffust. Kanskje tilsiktet for å ikke provosere de mer tandre av oss, men jeg ville likt det mer distinkt.
Ville vurdert noe kutt på høyre side for en mer dynamisk komposisjon.
En monokrom versjon kan vurderes.
Torgny S.
Takk for gode tilbakemeldinger. Jeg skal vurdere magentastikket, men bildet er tenkt vst sammen med et annet bilde som helt naturlig har et slikt stikk i seg. Likevel skal jeg vurdere det nøye før jeg bestemmer meg, det samme gjelder beskjæring. Jeg tror jeg vil beholde den ille diffusjonen.
Takk igjen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu