nyfødt
Utstyr
  • canon eos 450D
  • canon EF 50mm f/1.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger87
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_518836} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Johan S.

Jeg synes dette ble nesten komisk. Det ser ut som bilde av ett kongelig barn med navn og monogram, men så er det fotografens navn. I sum synes jeg er ganske mislykket. Hvorfor gjør du ikke som på dette bilde bilde nr. 550474 om du må ha navnet ditt på selve bildet.

mvh
Johan
ingrid H.

Takker for meningen din. Trodde folk klarte å se på bildet og ikke teksten. Den har jeg satt midt i bildet for at jeg lett skal kunne kjenne det igjen. Har jo så klart bilde uten teksten også.
Teksten har jo ikke noe med bildet å gjøre. Det som har noe å si er komposisjonen, valg av lys og kamerainnstillinger.
Bente S.

Et herlig bildet og et vakkert minne! Liker lyset, positur og fargetoner. Bakgrunnen er dus og rolig. Synes kanskje at det er litt knapt både forran og bak barnet. Har du mer å gå på? FLott at du har lagt barnet i nedkant av bildeflaten. Signaturen tar bort fokuset fra barnet. En tekst på denne måten synes jeg passer flott på kort etc. Som signatur synes jeg at den stjeler fokus fra et flott motiv.
Bente
Elisabeth B.

Hei
Nydelig bilde, delikate farger og sart lys som kler den lille. Liker at du har tenkt så få farger og valgt grått, en noe utradisjonell farge i forhold til et så lite barn. Må si meg enig, navn og dekor forstyrrer for bildets hovedmotiv. Liker bedre den mer diskre signeringen du har på et par av dine andre bilder.
Mvh
Elisabeth
Avsluttet .

Liker det jeg ser. Farger, komposisjon etc. er bra. Min militære side kunne ha tenkt seg rette linjer bak barnet. Slik det er nå måtte jeg se to ganger på bildet for å finne ut om barnet var på tur ut av "krybben".
Kunne også ha tenkt meg større dybde i bildet. Kan jo eventuelt løses ved å flytte bakgrunnen lengre unna, og bruke f=8-16. Krever nok mer lys.

Signaturen er nevnt, jeg anser den som plassert der på grunn av sikkerhet. Forøvrig passer signaturen til bildet, men det er jo min mening.

ingrid H.

Tusen takk for kommentarer. Ser dette med å ha rette linjer bak. Tenkte ikke på det før du sa det, så det skal jeg tenke på neste gang.
Hadde ikke så mye å gå på bak barnet da bakgrunnen min bare er et pledd. Men jeg skal tenke på det neste gang jeg bruker en annen bakgrunn. Dette var mitt første nyfødt foto, så trenger alle tips jeg kan få for å forbedre utgangspunktet. :D Tusen takk igjen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu