Ringdua er på plass!
Ringdua er den første av trekkfuglene som har markert seg hjemme hos meg. Den siste uka har de drevet fluktspill med stup og klapping med vingene rundt huset. Et hyggelig vårtegn, og en god anledning til å trene på fluktfotografering.
Har lite trening i fluktfotografering, så jeg synes dette ble ok.
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon 70 - 200 mm f 2.8 L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_519062} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Odd Chr. K.

Ble flott dette Bjørn. Her har du det meste av utfordringer; hardt lys/hvitt vingefelt, mørke skyggepartier, en fugl med raske vingeslag. Syns du har løst alt sammen veldig flott. Skarpt hode/skrog - fin bevegelsesuskarphet på vingene.
Odd C.
Ottar P.

Fint fluktbilde av ringdua i flott
positur.
Truls L.

Ja dette var et flott bilde av ringdua :)

Da du skrev at ringdua er en trekkfugl, måtte jeg sjekke fuglebøkene mine om det stemte, for jeg har hatt flere ringduer i hagen min hele vinteren (bor rett utenfor Bergen). Og det stemte visst. De fleste av ringduene trekker sørover, men det er enkelte som overvintrer i sør-norge.... :)

Truls
Trym S.

Flott fluktbilde! Det var denne dua som vekket meg i skauen i morges :) En hyggelig vekkerklokke!
Anne Ø.

Så nå er den her, flott. Fint med vingenes bevegelse.
Bjørn J.

Takk for raske og hyggelige tilbakemeldinger. Truls: det er nok en tendens til at endel tradisjonelle trekkfugler prøver å overvintre i Norge, jeg har hatt gleden av å ha en rødstrupe på foringsplassen i hele vinter :)
Frode L.

Hei.

Her ble jo resultatet bra, fin fokus med fint lys og fine farger.

Frode.
Truls L.

Bjørn Jacobsen: Ja rødstrupen er fast gjest på foringsplassen hos meg også, og det har den vært i flere år. Der deler den godbitene med både blåmeis, kjøttmeis, gran-og løvmeis, grønnsisikk, grønnfink, svartmeis, spettmeis,svart-trost, og en og annen gråsisik har jeg også hatt bersøk av.... :)

Truls
Odin J.

Godt jobba med bildet av ringdua. Gav meg en følelse av at det snart er sommer, og byturer med is og der vi sitter på benk og duene springer rundt.
- Odin Jæger, 15 år.
Venche J.

Veldig flott av ringdua.
Gode farger og flott skarphet. Liker bevegelsen i vingene.
Venche.
Trond W.

Fint fluktbilde av ringdua. Fine farger, og fin bevegelse. Ikke kjempeskarpt hode, men godt nok. Det er ikke lett.
Godt jobba!

Trond
Roar K.

Kan vel ikke bli så mye bedre enn dette så du har nok tøørtrena litt før ringdua kom. Fint med både direkte skarphet og vingenes bevegelsesuskarphet.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu