A Devils Storm
Det blåste (i hvertfall) full storm på Island for noen dager siden. Tatt under turen til Sørøst Island med Foto.no.
Bildet inngår i albumet Landscapes - Norway, Iceland, the Netherlands etc.
Utstyr
  • Canon EOS 5D mk II
  • Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/6400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_519108} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Robert V.

nice!
Anne Ø.

Mektig bilde og så fine blåtoner mot de mørke fjellene, steinene, ekstra for fuglen her. Er det en vanlig måke eller?
Atle J. G.

Takk. Ja, tror det, Anne. Var ikke noe Lundi å se der i hvertfall. Var mange av disse fuglene som surfet på vinden der. Nesten tilfeldig at det kun ble 1 med på bildet.
Inger-Lise S.

Der skulle man ha vært!
Dette er et motiv som for meg er helt uimotståelig.
Ser du har masser av flotte bilder, men her traff du meg totalt!
Forfriskende, fasinerende, dyktig presentert med perfekt valg av lukkertid og god komposisjon. Fine fargenyanser, god balanse i bildet og stort pluss for fuglen. Stemningen, lyset....Alt sitter. Dyktig jobbet i stormen.
Er noen år siden jeg tok vannbilder, men du gir meg inspirasjon.Håper den varer (tar kun bilder ut i fra behov), men man skal finne stormen , på rett sted til rett tid og..Det har du klart.
Knallbilde.

Inger-Lise
Tove Mette L.

Vakkert lys som du har fanget i det herlige blåtonede landskapet og for en bølgesprut, stilig. Jeg likte videre det sorte fjellet til høyre + den sorte måken til venstre. Disse to elementer danner ytterkanter som retter fokus inn i det blågråe, lekkert!
Heidi N.

Dette ble flott. Du har frosset bølgen på et godt tidspunkt, og måken til høyre er et stort pluss. :)
Heidi
Anne-Lise S.

Lekkert!

Du får frem det ville og utemmede ved hav, land og fugleliv i et og samme. Nydelige strukturer og detaljer. Lekre blåtoner. Godt fokus på bølgen. Fuglen et pluss, men litt synd at den er på vei ut av bildet med så lite rom mot høyre. Likevel kan det tolkes som om vinden er såpass sterk at selv fuglene blir pushet ufrivillig omkring, mot høyre, lik bøletoppen også blåser friskt den veien. Slik sett fungerer det helt topp. Liker også godt at du får frem "lag på lag" følelsen fra venstre mot høyre; først gjennom de ulike mørkere tonene i det forrevne til venstre, og deretter også i bølgen. Bra jobba dette! Liker også godt kontrastene mellom det harde og det myke, det landfaste og det flytende. Lekre blåtoner, og godt lys på det roligere vannet innenfor mot høyre. Fine reflekser. Alt i alt et svært severdig bilde, Atle!

mvh
Anne-Lise :-)
Avsluttet .

Du har fanget naturkreftene på en utmerket måte, fine fargetoner og lys, fuglen satte prikken over i`en...et vakkert stormfullt bilde dette Atle.

mvh Ulv
Jarle S.

Et fantastisk spill med lyset,og spesielt i skumsprøyten midt på bildet.Du har fanget en bevegelse i akkurat riktig øyeblikk og fuglen på høyre side er med på å balansere komposisjonen.
Flott landskapsfoto.

Mvh
Jarle
Alf B.

Nydelig og dramatisk bilde med flott lys

Alf
Atle J. G.

Takk til dere :) Dramatsik var et understatement altså. Tror ikke jeg har oplevd så hard vind i hele mitt liv. Vi måtte sitte inne i bilden med vinduet nede, for å kunne holde kamera sånn nogenlunde stille. Det var rett, rett og slett.
Atle J. G.

rett > rått :)
OT. L.

Knallbilde der bøla kaster seg etter måka!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu