Islandskyss
Tatt på Island ca Kl 06:30.
Har brukt en 580exII på full guffe gjennom en transparant reflektor på ca 1,5m avstand fra høyere. Takk til assistent Inge :)
Bildet inngår i albumet Nature - Flora, Fauna and other nature-related photos
Utstyr
  • Hasselblad H3D 39MP
  • Hasselblad HCD 4/28
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • AnnetMå sees på fullformat for å skjønne hvor skarpt det er.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_519206} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Erik J.
Situasjon og belysning er helt topp, og jeg tviler ikke et sekund på skarpheten! Fantastisk med snøen både på hestene og i lufta, som kommer fint fram pga lyset. Jeg liker også aktivieten bak den feiende hestehalen. Men det jeg ikke liker er format (ikke typisk Hasselblad ?) og utsnitt. Uten bena står nesten ikke bildet på egne ben, spesielt ikke fra FullFrame? Men eia var vi der!
Atle J. G.
Takker for kommentar :)
Har croppet både oppe og nede. Har begge hestene helt med på orgininalen. Men min mening det er bedre/lettere å bli dratt inn i bildet slik det er nå. Hadde vi fått sett føttene, så hadde hestene blitt rammet inn, og noe av vår oppmerksomhet ville ha gått ned i bildet. Jeg tror at øyet vårt nå på en elegant måte beveger seg fra halen skrått opp mot hodene, og blir hengende ved kysset og øyene. Linjene i beina til den brune bekrefter retningen og fokuspunkt. Men dette er jo bare min mening om komp, sikkert mange som har sin :)
Tor B.
Flotte hester og flott lys. Men syns beskjæringen er altfor drastisk ved bena. Ville likt å sett dette i 1x1 format, da siden du har hestene ganske midtstilt.

Øyet blir mer eller mindre alltid tiltrukket av det lyseste i bildet. Slik var tilfellet for meg her. Tror det ville fortsatt gått fint å hatt med bena uten at de ville vært distraherende.
Atle J. G.
Takk for kommentaren. Ja, du er inne på noe der med at øyet trekkes til lyseste delen av bildet. Det er nemlig en annen ting som også lå til grunn for den drastiske kuttingen, nemlig at snøren under bena var i lyseste laget. Jeg hadde et tidligere utsnitt der jeg kuttet vekk enda mer av bena, enn dette faktisk. Følte det ble for hardt og la ut denne med dette utsnittet. Muligens jeg må bare venne meg til å ha begge bena med i sin helhet og se det litt an, og hva jeg liker til slutt. I såfall bødr jeg i hvertfall dempe snøen litt.
Atle J. G.
Mette T.
Synes det er et flott romantesk motiv. Men er enig med kutting av ben ville gjerne hatt det kvadratisk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu