Frigiliana
Spansk form og farge...
Bildet inngår i albumet Gatelangs -
Utstyr
  • Canon PowerShot G 12
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger64
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_519266} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Are-Martin S.

Det er mye blått i bildet ditt, er motivet slik i virkeligheten, eller er det kameraet ditt som forsøker å lure oss litt?

Jeg synes komposisjonen din er en smule trang for å kunne gi et innblikk i spansk småbyarkitektur. Hvertfall for å vise hvor flott denne byen er. Bildet hadde kanskje passet enda bedre som ett bilde av flere for å vise detaljer, det er ingenting å si på skarphet her.

Frigiliana er en koselig og pittoresk liten landsby, jeg regner med at du har flere bilder derfra. Jeg skal i alle fall tilbake dit, jeg har sjelden fått så god mat og god service som på Pepe's Bodega :-)
john-arne w.

Likte symetrien i bildet ditt, plaseringen av dørene og vinduet som blikkfang er flott plasert i bildeflaten. Gelendret som deler bildet er med på å skape en naturlig balanse med henblikk på dørene og vinduet. Synes også den "V`n" med den naturlige hjørnet over den øverste døren og vinduet er med på å skape liv og "gjøre" bildet sammen med strukturen i murveggen. Også flotte kontrastfarger i bildet. Ett bildeformat som også passer motivet. Godt sett.


hilsen john...
Inger-Lise S.

Enkelt og elegant med fine linjer, vinkler,- flott struktur og lekre fargetoner.God komposisjon.

Inger-Lise
Roar K.

Flott utsnitt og komp.
At ei linje går direkte ut i øvre venstre hjørne funker jo i dette tilfellet. Likevel lurer jeg litt på om et kutt i venstresiden slik at nevnte linje hadde gått rent ut ut på venstre ramme litt nedenfor hjørnet med lit luft framtil det ville bedre perspektiv og skapt enda mer spenning i bildet. Har ikke prøvd det ut, bare nevner det i fall du selv vil forsøke for å se hvilken virkning det gir.
Ellers er jo bildet flott bygd opp av de forskjellige flatene hvilket jo er helt avhengig av hvilket utsnitt fotografen velger. Harmoniseringen i fargene er jo ikke fotografens fortjeneste, men er jo uansett med på å gjøre bildet til det det er blitt.
Bra jobba.

Roar
Knut Georg F.

Spennende linjer og detaljer i et fint utsnitt.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu