En rullings
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-03-27 11:58:37
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-03-27 12:05:06
    Versjon #3
Utstyr
  • canon 1dmk3
  • -
  • Brennvidde75mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_519581} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Roar K.

Absolutt god skildring både av mennesker og snøvær her. Gubben i rullestol med rullings fint innrammet mellom to andre personer.
Et bilde med karakter dette.

Roar
Solvår B.

Flott sett og fanget. Et fortellende bilde.
: ) Solvår
Jan K.

Godt fanget. Motivet forteller en historie. Jeg forsøkte meg å finne slike motiver på Karl Johan i går, men har tydeligvis ikke like mye erfaring som deg :-)
Tove H.

Bra gatefoto! Liker snødrevet.

Tove
Maria Therese H.

Veldig bra sett, tatt og etterbehandlet dette.
Lurer på om jeg ville kuttet ut rompa til høyre, da den trekker unødvendig mye oppmerksomhet..

Uansett et flott gatefoto.

Mvh
Maria
Ann T.

Veldig spennende gatefoto. Flere mennesker men alle i sin egen verden. Liker at du fikk med snøen som drysse ned. Du hadde en lav kamera vinkel - tok du dette uten å sikte?

Best regards, Ann
Elisabeth B.

Takk til dere alle for hyggelige og nyttige kommentarer! Og jeg har tenkt det samme som deg, Maria Terese. Rompa tar mye oppmerksomhet, men tror kanskje jeg foretrekker det sånn alikevel. Jeg liker ofte at bilder har noen "feil", at det er en del som er litt rart. Og jeg jobber med å bli modigere på det området. Ofte har jeg lyst til å ta "rare, dumme bilder" og behandle dem seriøst, men jeg tør liksom ikke ta det helt ut. Jeg legger ut en crop verson pluss en helt annen versjon.
Elisabeth B.

Tusen takk til deg også, Ann! Ja, jeg hadde lav kameravinkel, jeg så inn i søkeren da jeg tok bildet. Men canon 1dmk3 har en forferdelig dårlig søker og mitt syn er ikke på topp, så jeg må bare ta noen sjanser og gjette meg til en del:D
ketil g.

Først og fremst en god komposisjon. Velger v.2 der "rullingsen" kommer best fram.
Og kanskje beskjært vekk "jakkearma" til høyre her.

ketil
Kirsten H.

Jeg liker veldig godt de litt rare og spontane gatebildene dine. Fortsett å eksperimentere med dette, du er absolutt på rett vei!
mvh Kirsten
heidi stake k.

hei..
Pleier sjeldent å lese alle andres koments..men etter jeg tolket bildet var faktisk spent på hva andre sin mening var her..også kommer jeg til deg og ordene; "Ofte har jeg lyst til å ta "rare, dumme bilder" og behandle dem seriøst, men jeg tør liksom ikke ta det helt ut."...det var som jeg skulle sagt det selv!!
Det rare fenger meg alltid...ja nå syns jeg sjeldent at ting er rart men når jeg skjønner at mange andre synes det er rart ja så kan jeg vel trygt si at det rare fenger:-)
Likte alle versjonene men v2 litt extra...syns du har et fint ståsted og scenens innhold meget godt! været lager prikken over i`en...det er en inderlighet her som jeg favner. Liker toneomfanget og detaljer som er nammis..Veldig jordnært og fine hverdagsglimt:-)
mvh heidi
Elisabeth B.

Tusen takk for kommentarer, jeg verdsetter dem høyt! Jeg har ikke så høy selvtillit når det gjelder mine foto, så det betyr mye for meg å få inspirasjon til å fortsette videre. Og ikke minst fordi fotografi har kommet til å bety mye i livet mitt.
Og takk til deg, Heidi for dine ord. Vi setter ofte begrensninger for oss selv i forhold til det vi kan gjøre. Det er ofte slitsomt å leve med innvendig forvirring når vi selv gjør annerledes ting og ikke har så mye styring på det vi gjør. Jeg merker mer og mer at det tar veldig lang til å vurdere egne og andres bilder. Man blir kanskje aldri ferdig med å vurdere et bilde?
Avsluttet .

Flott formiodling av det som skjer på gata i hverdagen..og med snøen som prikken over ien!! Stilig!!
Mvh
Tove
Elisabeth B.

Tusen takk, Tove! Er veldig glad for din kommentar.
Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu