På Karl johan
Usikker på om det er en historie eller flere i bildet eller om det egentlig bare blir rot.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-04-07 22:31:49
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-04-07 22:32:30
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger157
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_521686} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Henning S. P.

Tja, som du sier selv er det kanskje litt rotete, men de to til høyre ser på et eller annet og det vekker interesse. Ansiktsutrykk og at de ser i samme retning gjør at man blir spent på hva som kan skjule seg der borte. Men alt til venstre for dem to synes jeg blir litt unødvendig. Men kanskje finner noen andre historier der?

Henning
Roger H.

Jenta med H&M posen ser litt skeptisk ut når du trykker ned utløseren. Det er det som gjør bildet severdig for meg. Du lurer på om det er bare rot, men alle disse menneskene som går i alle retninger er jo en del av gatefotografi.

Roger
Eli R.

Tusen takk skal dere ha! Det er de bildene man er mest usikker på selv som det er nyttigst med feedback på. Godt å høre andres tanker og hva de ser.
Maria Therese H.

Ser ut som h&m dama ser samme ting som gutten, lettere irritert, det syns jeg er det beste ved bilde ditt. Jeg er egentlig enig med Henning sin kommentar her.. Et lite kutt i venstre kant?

Mvh
Maria
Eli R.

Takk da har jeg lastet opp to kuttede versjoner :-)
Roger H.

Hei igjen, når du legger ut to versjoner til så er det V3 som er best synes jeg. Det kvadratiske formatet konsentrerer historien og er klart best som jeg ser det.

Roger
Maria Therese H.

V3
Avsluttet .

Her er V3 den beste. Her har du fanget blikkfanget, og fjernet det du selv kaller rot... Flott gatefotografi av en hverdagshendelse dette :)

-T
Lars Ivarson F.

her kan ein kutte til margen, men syns det var bra du stogga som du gjorde i v3..syns dei to som kikka i same leid gjer biletet interessant, så irriterte dei verkar..gromt
Lisbeth S.

v3 ble veldig bra,liker ansiktsutrykkene som kom bedre frem og kompen som jeg syntes ble veldig bra. fine svhv-toner og godt eksponert.
mvh Lisbeth
Elisabeth B.

Fint foto! Jeg foretrekker også v3.
mvh
Elisabeth
Tove H.

Her er jeg mest på llinje med første kommentator. Til gjengjeld er de de irriterte blikkene kostelige, typisk av stressede mennesker i bymiljø. Lyset var ikke på din side, men sånn var det der og da... V3 er best.

Tove
tove j.

Den komprimerte utgaven var best for da kom de stressede blikkene bedre frem. Mvh tove
eddy j.

Hva er det som er bra med feks dette bildet? Jeg har tusenvis av Carl Johann-bilder, men kunne ikke finne på å legge det ut her!!!
Jeg har likeså hundrevis av London-bilder, av dette kaliber - men jeg er NATURALIST, og det må være skjønnhet over bildene - ja, glem den der Kamprand-greia - (det var fordi mannen var vittig, at jeg la ut det).
www.eddy.nu
Eli R.

Jeg legger helst ut bilder som jeg er usikker på og dete er et av de. Jeg tror ikke dette bildet kommer til å være med meg, men at de to blikkene til høyre pluss barnet kanskje er en ide å jobbe videre med.

Jeg holder på å jobbe med gatefotografering og du er kanskje kommet litt lenger i prosessen? Man må jo begynne et sted?

Derfor legger jeg ut bilder her, for å lære og bli bedre. De jeg selv er veldig fornøyd med legger jeg i skrytealbum på Facebook :-)

Kamprand tar jeg ikke men... det var kanskje du som la ut bildet av en Ikea-annonse?

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu