-
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger142
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_521921} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Liker faktisk tanken bak dette bildet, konseptet og komposisjonen :) Bra!

Det tekniske er litt så som så, men hva betyr vel det når bildet gir mening? Stå på =)
Eli R.

Tar gjerne utfyllende kommentar på "det tekniske", hvis det er noen tips til læring. For jeg skjønner ikke hva du mener :-(
Knut Georg F.

Godt uttrykk (hva er det du holder på med??). Fint fanget snapshot fra loppemarked, kanskje uten fotografen i høyre kant?.
Mvh Knut
Elisabeth B.

Flott bilde! Det er fanget i rette sekund. Liker at du har en lav kameraposisjon. Jeg ville også kutte i høyre side.
Tove H.

Flott modell du har funnet, hun gjør bildet - flott loppisstemning Vile kanskje fjernet han til høyre.

Tove
Per Andreas T.

Veldig levende, med mange utganger på situasjonen: hever hun stokken, slår hun ned solbrillene, kommer hun med et smil eller en irettesettende kommentar? Kutter du litt til høyre får vi kanskje følelsen av et uendelig loppemarked? Flott!
tove j.

Det var dama si det! Likte dette øyeblikksbildet med blikket på dama og komposisjonen. Tøft! Mvh tove
Eli R.

Takk skal dere ha! Jeg var usikker på han i høyre kant spesielt siden han er så nært kanten.
Cecilie B.

Eli, du tar noen fantastiske herlige bilder. Det er nesten som om jeg kvepper litt for hvert foto jeg klikker meg inn på - de "smeller" alle sammen på hver sin måte. Det skal godt gjøres å få til! Må også beundre ditt mot, du lar tydeligvis ikke beskjedenhet stoppe deg når du ser noe du ønsker å fange.

En hobbyfotograf-kompis og jeg kom, en kveld vi var ute og knipset, i snakk med en annen hobbyfotograf av hannkjønn. Vi diskuterte blant annet dette med gatefotografi, hva som er "lov" og ikke, samt frykten for negative reaksjoner fra folk på gaten. Selv proklamerte jeg en viss fryktesløshet. Noe motvillig sa de nesten i munnen på hverandre, at det var nok litt annerledes for en kvinne, dette. Vi slipper muligens unna noen stigma, og kan kanskje lettere aksepteres med et vennlig smil og en forklaring. Jeg ønsker ikke å skape noen kjønnsdebatt, men kom bare til å tenke på dette når jeg kikket på dine gatefoto... Kudos for at du tør!

Jeg elsker denne damen med klaffene rett ut og det litt grumsete uttrykket. Så liker jeg at det skjer noe i bakgrunnen - alle er tydeligvis opptatt med sitt, men du oppdaget den gamle damen, og hun oppdaget deg. "Knips" got ya! Du vant duellen igjen. ;)

Det tekniske går jeg sjelden inn på da jeg ikke føler meg kompetent til å kritisere slikt enda. Ville egentlig bare si at jeg har fryktelig sansen for stilen og uttrykket ditt, og gleder meg til å se mer.

Cecilie
Eli R.

Hei Cecilie - jeg så ikke denne kommentaren før nå. Jeg er opptatt av respekt og å ikke gjøre narr av noen. Hvor den grensen går er ikke bastant. Her opplevde jeg at vi hadde kontakt før bildet ble tatt men i etterkant er jeg usikker på om jeg tolket henne rett.

Det er mange 'tips' om ting som fungerer og jeg har et veldig ambivalent forhold til å skyte i hemmelighet. Det betyr ikke at jeg ikke gjør det.

Sånn sett kan nok kvinner fremstå som mindre skremmende ja. Jeg ser den.

I denne settingen var jeg i ro og jeg syns ofte den fungerer best når personene kommer til meg og ikke omvendt.

Jeg opplever også at det er veldig vikig å være bevisst på kroppsspråket sitt, å være åpen og imøtekommende. Å skjule seg er det verste man kan gjøre, det skaper i hvertfall mistenksomhet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu