Den kinesiske mur mellom Jinsanling og Simatai
Bildet inngår i albumet Den kinesiske mur -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-04-20 09:27:38
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_522058} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
heidi a.
herlig bilde flott naturbide
Andreas B.
Hei!

Etter min mening et meget bra bilde av Den Kinesiske Mur. Har aldri vært der selv, men har sett mange bilder, og dette kommer høyt opp på listen.

Det som trekker opp er komposisjonen. Jeg synes den var nyskapende og bra. Veldig fin plassering av tårnet. Ideelt skulle jeg sett at du hadde fått med de delene av muren som ikke er synlig, men da måttet du nok hatt et utgangspunkt en del høyere, og derfor ikke fått den fine inngangen du har i bildet.

Det som trekker ned er lyset. Jeg synes at det blir for hardt lys. Jeg har stor forståelse for at det ikke er så lett å sitte der å vente hele dagen for det rette lyset, men samme motiv når det nærmer seg solnedgang tror jeg hadde vært helt perfekt.

-ab-
Knut Georg F.
Et "magisk" motiv med både historiske og estetiske kvaliteter. Synes den lyse framtoningen, spesielt forgrunn og himmel, "avdramatiserer" motivet. Ville nok etterbehandlet og dempet lyset i hele motivet og metning (spesielt i himmelen).
Mvh Knut
Bjørnar P.
Flott komposisjon av et storslagent motiv. God gjengivelse fra høylys til skygger, men ville nok holdt igjen høylysene litt. Prøvde selv, og fikk mer distinkte skyer og generelt mer detaljer i høylys. Ville også økt skarpheten et lite hakk.
Har sendt deg et redigert bilde for å vise hva jeg mener.
Magne S.
Takk for kommentarer fra dere alle. Å spasere på den kinesiske mur fra Jinsanling til Simatai var en flott opplevelse. Var bare tre dager i Beijing, men fikk heldigvis til å dra til muren den dagen det var mest overskyet. Hadde nok vært flott å få med seg mer av muren Andreas, men det var dessverre ikke fysisk mulig å få til. Dessuten liker jeg forgrunnen nokså godt, og synes den er viktig for bildet. Når det gjelder lyset så var det nok egentlig ikke så hardt, men jeg skjønner absolutt hva du mener. Tror mye skyldes redigeringen som ledet fram til den første versjonen hvor høylysene var for fremtredende. Knut og Bjørnar mener jo også at det er på sin plass å dempe lyset, noe jeg er helt enig i. Har derfor lagt ut en ny versjon hvor jeg håper at dynamikken, detaljene og lyset generelt er bedre ivaretatt. Har derimot ikke gjort noe med skarpheten Bjørnar, siden jeg føler at lyset da vil fremstå som enda skarpere. Uansett, spesielt takk til Bjørnar for tilsendt bilde.

Hilsen Magne

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu