Old house - Doolin, Ireland (+V2)
Fra Irlands barske vestkyst, med Aran Islands i høyre horisont...
Liker fargene og det vakre gamle huset. Usikker på om det litt for midtstilt...
Bildet inngår i albumet Reiser - .. inn- og utland
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-04-17 17:55:38
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-05-25 03:12:23
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D40
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger107
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_522449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
heidi a.

nydelig landskaps bilde
Willy K.

Dette liker jeg å studere, flott landskap, spennende lite hus i havgapet. Jeg ser fortellinger og hører lyder. Liker lyset. Kunne kanskje likt en litt justert vinkel med dreining mot høyre, men det er vel bare fordi jeg vil se mer. Flott :-)
ketil g.

Fin dokumentasjon av "typen" "hit vil vi reise og se mer".
Synd med horisonten som jeg opplever som skjev.

ketil
heidi stake k.

hei..
fasinerende bilde med historisk swung..:-)
her ville jeg også gått litt til siden slik at man kunne se mer av huset, syns også det er noe midstilt som det er nu. Men veldig sjarmerende og stemningsfult. Irland er et spennende land:-) likte godt..
mvh heidi
Elisabeth M.

Tusen takk til Heidi A., Willy, Ketil og Heidi SK for fine tilbakemeldinger! Jeg synes også det ble litt for midtstilt - skulle lagt huset til venstre og da fått med mer av øyene i bakgrunn - de som gjør at horisonten blir litt rar.... Eller gått over steingjerde jeg hang over;))
Lys og vær er ganske spesielt på Irlands vestkyst - her skifter det fort - åja et spennende land - ikke langt vekk;) mvh/Elisabeth
Roar K.

Midtstilling og skeiv horisont er nevnt. Begge deler kan jo fikses i photoshop hvis det er det du bruker. Rett horisont først og prøv så med kutt til venstre og kompensasjonskutt oppe og nede for å beholde noenlunde formatet så opparbeider du deg litt erfaringer til senere.

Roar
Walter S.

Akkurat dette er et supert motiv hvis du får inspirasjon til å male det i akvarell, Elisabeth - det er som skapt til det!

Huset og stranden samt sjøen og bakgrunden er godt plassert i billedrammen. Midtstilling av huset har blitt nevnt, men jeg synes ikke det gjør noe her. Har sett på bildet en stund nå, i fullformat og med sort bakgrund, og bildet bare vokser.

Er litt mere usikker om den mørke mosehaugen foran bør dominere så mye som den gjør. Derfor ville jeg heller kuttet der en par/tre cm i bunnen, helt til selve det mørke hullet ble borte.

Mvh,
Walter


P.S.: I akvarellen ville jeg passet på at ikke det lille piperøret som stikker opp av skorstenen tangerer horisontlinja! Få litt god avstand der.
Elisabeth M.

Tusen takk Roar og Walter, for fine tilbakemeldinger - det setter jeg stor pris på! Jeg får så mange gode råd og tips, og gleder meg over å lære mer, se med andres øyne - og ikke minst prøve ut. Jeg fikk en kreftdiagnose i fjor, og derfor har all kreativitet ligget noe i dvale. Jeg er derfor litt til og fra innpå her også, - men etter jeg kom inn her, har jeg - som sagt, hatt stor glede av deres kommentarer, og mange flotte bilder! Kjempefint å bli kjent med dere! Klem/ Elisabeth
Maria E.

Nydelig landskap... Enig med Willy sin kommentar!!!

Mvh. Maria
Elisabeth M.

Tusen takk Maria:)
Jan Erik E.

Godt eksponert er det..gode farger.Noe midtstillt motiv,kunne dreid kamera enten mot h/v..men ikke sikkert det gikk;)
Elisabeth M.

Tusen takk Jan Erik - helt enig med deg, som du ser over:) mvh/Elisabeth
Oddrun B.

Fint landskap,flott gammelt murhus. Likte dette.

mvh Oddrun
Elisabeth M.

Det var hyggelig Oddrun:) mvh/elisabeth
GEIR MAGNE S.

friskt landskapsbilde, det er sagt litt om kompen her som eg er enig iang midtstilling. flotte naturlige farger og et flott motiv.
Håvard F.

Mye er sakt. Flott byggning i rolige og pene omgivelser.
mvh
Håvard
Elisabeth M.

Takk til Geir Magne og Håvard for fine kommentarer:))
hilsen/elisabeth
Arve Herman T.

Det meste er sagt om dette bildet. Men måtte bare si det at bildet er flott og kunne vært bedre med rett horisont og ikke så midtstilt. Men det er jo nevnt. Men vakkert og flott område er dette.
Nydelig. Mvh: Arve
Elisabeth M.

Takk for hyggelig kommentar Arve!
- Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu