Eventyr i landskap - Some day my prince will come 3
Dybwikdans' installasjon Some day my prince will come er inspirert av prinsesser både i gamle og mederne eventyr, av landskapet og av stedsidentiteten. Publikum møter seks dansere og deres tolkninger av prinsessenes lengsel etter den store kjærlighetne. En vakker og stemningsfull opplevelse i vannkanten.
Bildet er tatt 23. august 2008.
Bildet inngår i albumet Stavanger europeisk kulturhovedstad 2008 - Stavanger2008. Stavanger-regionen hadde status som europeisk kulturhovedstad i 2008.
Hans Majestet Kong Harald åpnet det europeiske kulturhovedstadsåret 2008 lørdag 12. januar. Så inntok minst 60 000 mennesker Stavangers gater for å se en gigantisk parade med over 2000 deltagere fra alle kommunene i Rogaland, med show og forestillinger og fyrverkeri, etterfulgt av konserter på ti av byens scener.
Under visjonen Open Port ble over 1100 store og små arrangement gjennomført i løpet av året. Rundt 2 millioner fikk med seg noe av det som sto på programmet.
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_522621} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (0)
Vær den første til å glede fotografen med en kritikk på dette bildet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu