Bildet inngår i albumet Svalbard -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_524005} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Et mektig skue! Her får en virelig følelse av dimensjonene.
Andreas B.
Hei!

En artig komposisjon som får frem dimensjonene som Kjell sier. Ellers teknisk flott gjennomført. Linjene i kløftene fører mot nedre høyre hjørne. Ideelt kunne jeg derfor tenkt meg å hatt huset enten litt mer i den samme retningen, eller motsatt for å veie opp. Altså litt mer til en side, men det er bare en tanke.

-ab-
Esben U.
Fin skildring dette. Dimensjonene er nevnt. Kunne nesten ønske meg enda mer fjell, men er ikke sikker på om det hadde tilføyd bilde noe. Jeg synes husets plassering er bra som det er.
Anne Ø.
Mektig dette med de store fjellformasjonene og husa.
Lys og skygge faller så fint i diagonaler.
At husene er midstillt er ok, men kunne likt dette uten himmelen oppe til h. Men ser jo at skulle du unngått den ble det jo et annet bilde. Jeg vet ikke hva som befinner seg til v.hvis du hadde mulighet for annet ståsted.
Thorbjørn R.
Takk for kommentarene.

Fangshytta er så liten at jeg selv tenker at midstilling ikke er noe problem.

Anne: Et opptak fra et standpunkt lengre til høyre hadde i og for seg ikke vært noe problem, men jeg likte særlig hvordan "ryggene" kom fram her.

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu