• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-04-25 19:09:00
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-04-25 19:10:47
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2011-04-25 19:16:00
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger126
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_524660} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
ketil g.
Fint motiv av en trang gate.Bildet ser litt "nostalgisk" ut. Om det skyldes den sterke kontrasten eller etterbehandling er jeg usikker på, men det funker for meg. Men jeg synes ikke formateT helt kler bildet. Det blir fort kjedelig når gata og bileen er plassert i sentrum av bildet. En beskjæring av 1/4 i nedre billedkant tror jeg bildet ville vunnet på.

ketil
Maria Therese H.
Jeg syns dette ble veldig bra, her skjer det ingenting utenom damen med røyken som gjør bildet interessant.

Hvis jeg skulle komme med et kuttforslag ville jeg heller ha kuttet i venstre kant.

Mvh
Maria
Bjørnar P.
Dama til høyre opplever jeg som det viktigste i bildet. Ellers synes jeg lysstripene på bakken er fine.
Ville gjort et solid kutt oppe, slik at det meste av himmel forsvant.
Det ville lukket bildet,og gitt mer fokus på det jeg opplever som mest interessant.
Torbjørn V.
Heisann.

Takk for alle tilbakemeldinger. Setter pris på at dere liker bildet. Falt særlig for lyset i gata og at "hovedpersonen" er så skjult. Liker også at det går en "linje" mellom denne personen og henne i bakgrunnen og videre til en utstillingsdukke lenger bak i bildet.

Har laget noen nye versjoner som jeg legger ut her nå.

Mvh Toby
Roger H.
Her har jeg sett på alle fire versjonene flere ganger og har kommet frem til at V4 er det bildet som jeg synes er best. Her går jo blikket rett på dama som egentlig gjør bildet.

Det som forundre meg veldig er at alle som har kommentert dette bildet før meg har foreslått et kutt her og der uten å gi noen tilbakemeldinger på de endringer du har gjort og brukt tid på. Jeg har oppled det selv og det er en ganske frustrerende opplevelse. Får en følelse av at de som gjør det legger inn kommentarer på et samlebånd og er ferdig med det bildet liksom. Meningen med kommentarene er vel å følge med bildet og se om forslaget hadde noe for seg.
Torbjørn V.
Takk for gode ord, Roger. Er enig i at man bør følge bildene over tid. Selv prøver jeg å sjekke opp bilder jeg har kommentert med ujevne mellomrom for å se om det har kommet noe nytt. Det er også frustrerende å bruke tid på kommentarer uten at man får en reaksjon fra fotografen om han/hun er enig eller ikke...jeg prøver selv å svare, men det er ikke alltid jeg er like rask på avtrekkeren;-)

Er enig i at v4 er den "beste" av disse.

Mvh Toby
Arne Henning G.
Viktige refleksjoner Roger kommer med ang ukritiske vurderinger. Min kjepphest som lærer er vurderingskriterier. Det er jo vanskelig å vurdere noe som helst objektivt når det ikke foreligger retningslinjer. Og det blir også i mange tilfeller meningsløst med disse vurderingene.

Over til bildet:
Jeg synes V1 er best. Grunnen er at omgivelse er viktige med detaljer som kumlokket foran trappeoppgangen, bilene som gjør en trang gate enda trangere. Himmelen er med på å forsterke formene i arkitekturenog fremhever gatelykten. Damen er jo den detaljen som løfter bildet et par eekstra hakk, men hun blir for meg ekstra interessant når hun går i ett med omgivelsene. Jeg ville derfor ikke foreslått noen kutt i dette bildet.
Torbjørn V.
Takk for din vurdering.

Mvh Toby;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu