Gutta
Jeg er så heldig både å ha en sønn selv og masse nevøer og de syns det er gøy med foto :) Det smitter nok litt :) Fotografere barn er virkelig noe av det morsomste jeg gjør.
Jeg liker det - endelig en svart hvitt konvertering jeg er førnøyd med. Fornøyd med blikkontakten med gutta. Burde ikke kutta fingrene av den underste.
Fotograf
Utstyr
  • Canon 7D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt med 2x lamper: en over bak og en foran og litt til høyre. Reflektor til venstre. Bildet er redigert med Adobe Lightroom og Silver Efex Pro (plug-in)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger54
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_525042} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Maria Therese H.

Er ikke ekspert på å ta slike bilder selv, men det som fanget meg var alle de forskjellige uttrykkene. Barn er ekte og har ingen masker, de klarer ikke skjule hva de føler. Det har du fått frem veldig godt her i alle tre.

Flott i sv/hv.

Mvh
Maria
Avsluttet .

Hei Hilde
ikke lett å kommentere et bilde som dette for en som ikke tar slike bilder, men jeg har lyst å prøve:)
Liker de gode ansiktene der jeg opplever at alle glimter til med sitt eget lure blikk. Du får frem hver enkelt samtidig, og det er jo en kunst!
Enig ang fingre under, men det har du jo nevnt.
Henger meg litt opp i de stripene på genseren til bakerste gutt, men mulig det bare er meg:)
Flott lys!
Hilsen Kate
Inger-Lise S.

Hei Hilde!
Et herlig portrett!
Guttene trives tydeligvis sammen med fotografen:) Lure smil og glimt i øyet,- si meg flørter de ? ;-)
Et godt bilde, kledelig komponert.

Inger-Lise:)
Nandor T.

Flott bilde og fint lyssatt, dette kan du, Hilde. Skal jeg kommentere noe, så må det være den skrå linja i bildets høyre side som går fra den nederste guttens øyebryn og ut mot kanten, hva skyldes den brå kontrasten der? Kanskje det er bordet de ligger på, eller slutten på bakgrunnen? En annen ting er at bakgrunnen ser litt "krøllete" ut der den er mest belyst. Dette ser jeg kanskje fordi jeg selv har trent meg til å passe på dette. Jeg pleide å rulle bakgrunnen litt motsatt vei av det den var i "holsteret", for å glatte den ut i den grad det var mulig.
Og som sagt, et fint bilde!
Mvh
Nandor
Hilde J.

Takk for det! Krøllete CF bakgrunn - og bordkanten ja - helt korrekt :) Det ble noe bedre etterhvert som man fikk et underlag som bedre matchet bakgrunnen, og ungikk de verste krøllene. (Ikke helt, men de syns best når det konverteres til sv/hv på min måte)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu