''
''
Utstyr
  • ''
  • ''
  • Brennvidde''mm
  • Blender-
  • Lukker'1/'s
  • Filmtype''
  • Nei
  • Annet''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger526
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5256} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Dag N.
Ikke samme klasse som bilde nr. 7505 synes jeg. Litt dårligere teknisk (ikke like skarpt?) og den massive tilstedeværelsen av den våte kraftige kroppen i 7505 forsvinner dessverre i ganske stor grad. Såpeholderen på veggen kommer litt uheldig ut av ryggen hans.

Jeg håper det kommer flere rå bilder fra deg Thorfinn. Hvis du klarer å kombinere utstrålingen i 7505 med et alvor i bildet kan det virkelig begynne å ligne på noe.
Jens L.
Hvilket av de to var tatt først???
Thorfinn B.
JEEL: denne ble tatt først..... :-)
Jens L.
Da er det en god serie hehe...
Thorfinn B.
har et mellom denne (dagen derpå 1) og den forrige (dagen derpå 3) også, så det er korrekt at det er en serie....he he
Torbjørn V.
uffda...håper han spylte ned før han stakk hodet ned i dassen...

:-)
Jens L.
Jeg tror der er en sammenheng...
Dag T.
Kanskje det var da han oppdaget hvor bilnøkkelen ble av på festen igår?
Steinar K.
nakenmann på do, ok.
jeg liker bilder som utfordrer, men bildet er på langt nær spektakulært. Situasjonen er alt for allminelig i mine øyne. Men stilen har potensialer til noe større.
Bilde er dessverre, og forståelig litt rotete komposisjonsmessig. Men det gir seg litt når man er alene om bildet.
selv kan jeg beskues på bilde nr. 6937
Nina J.
Ha,ha artige disse bildene dine!:)
Jóhann Á.
Har akkurat gitt kommentar til 7505 og føyer det til her at jeg tror bildene står sterkere som en serie en hver for seg. Blir liksom litt ensomme.
Aleksander J.
TØV! NEI NEI!!
DETTE KAN IKKE AKSEPTERES!!
HVOR ER WEBMASTER?? SLIKT KAN VI IKKE HA HER PÅ DISSE FINE SIDENE VÅRE.
Lars-Anders M.
Skitbra bilde. Bra med bilder fra hverdagslivet!
Erik S.
Det som først slo meg med denne serien, er at komposisjonen minner meg om en av mine all time favoritter på LP fronten. Det minner meg om et cover på en Joy Division plate. Det er komplement fra min side, i tilfelle det var noen tvil. Dette er også den store forskjellen jeg ser i forhold til AJ sitt bilde. Dine bilder er mer estetisk konstruert og din sort hvit fungerer bedre enn AJ's farger. Et annet bilde som jeg vil sette litt i samme sjanger er et maleri, jeg husker ikke maleren, som avbilder en mann som har begått selvmord i badekaret med avisen liggende over fanget. Dette bildet hang i et galleri i Akersgata for noen år siden, og det poppet opp i hodet mitt etter å ha sett det første bildet i denne serien. Så jeg vil med dette påpeke at det noen velger å kalle vås og tøv, gir linker til gode minner og opplevelser for andre. Og da er det vel kunst får vi håpe.
Frøydis A.
Ok karer... Har akkurat lagt inn kommentar på bildet til Erik Skram Dyblie av ''Carina''.
Det første som slår meg er at på dette bildet er dere mer opptatt av å kommentere bildet,teknikk og morsomheten... Ikke missforstå meg,Thorfinn,-for jeg syns dette er et tøft bilde jeg å! Men hvor er disse utroperne til personvern??
Er ikke dette også egentlig et litt ''vulgært'' bilde?- Hvis man skal føge opp kommentarene på bildet av ''Carina''...?
Bare en tanke fra en ung dame som faktisk ikke er noen rødstrømpe.....
:)
Birna R.
Frøydis: Personen på dette bildet er ikke utlevert, mer enn det han selv har valgt å gjøre. Vi kan ikke sammenlikne disse bildene, selv om de har en viss fellesnevner i tema (vulgaritet, men hhv. tilsiktet og trolig utilsiktet). Innholdsanalyse er ikke alltid så enkelt.
Frøydis A.
Bjørn;Ok,men det står ikke på dette bildet at det er han selv........ Men leste et sted på et annet bilde av han at det er Thorfinn himself...
Ville bare gå videre på komentaren jeg hadde på bildet av Carina, når det gjaldt visse henvisninger til horer etc... Hvorfor blir ting alltid mer vulgært når det er en jente som er avbildet...? Erik har heller ikke utlevert Carina mer enn det hun har valgt selv....? Enig....???
:)
PS;Tror vulgæriteten har mye med personen som ser og oppfatter bildet, og da er det mye rart her i verden som er vulgært...

Skal ikke kjede dere mer med andre bilder nå.. Back to business; Syns nå dette bildet er litt tøft da! Men det ser ut som du har vondt i magen....
Thorfinn B.
Vulgært?
Stephen F.
Det er nå i hvertfall et forsøk, Thorfinn.
Frøydis A.
Thorfinn; håper du ikke ble fornærma...? Hehe.. :) Men som sagt er det mye rart i verden som er vulgært, og samenlignet med bilde av Carina som jeg jo gjorde i forrige kommentar, så er vel dette også litt vulgært...........? (og intet negativt med det!)
Thorfinn B.
Frøydis: Ingen fare. har vært såpass lenge med at jeg ikke blir fornærma av slikt.
Vondt i magen hadde jeg for øverig ikke. Var frisk som en fisk, og jeg skal være på dette hotellet (på Gol) i morgen mandag til torsdag. Muligens kommer flere do-bilder.... he he.
Vulgært...! Nei jeg synes faktisk ikke det. Har et naturlig forhold til det å sitte på do....! Ikke fullt så naturlig å ligge med hodet nedi, men det har jo skjedd det også. Litt harry kanskje, men sånn blir det når en bor i Fredrikstad og er født i Drammen! :-)

Julebordtiden har startet, til skrekk og advarsel, så dette er nok en opplevelse mange skal igjennom i tiden fremover!! he he
Frøydis A.
Hei igjen...
En sidekommentar...
Det med at du er født i Drammen forklarer mye.....HEHE
:)
Men kom med flere do-bilder! Det er artig når noen kommer med bilder ''utenom det vanlige''! Venter på flere gode ideer fra deg!
Ha en fin kveld,-og ei fin uke på Gol! (hehe...)
Linn Kristin S.
Idèen er kjempe bra! (har en ''ting'' for do-bilder:) originalt & kreativt!
liker det utrolig godt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu