Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger234
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_525976} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bente R. D.
Her har du fanget en historie med åpen slutt. Hvem er mannen? Hva gjør han? Hva skjer videre... Jeg liker bilder der jeg må tenke litt. Komposisjonen fungerer bra. Buen i beinet harmonerer med buen i gangen. Det uskarpe beinet og stor dybdeskarphet gir bildet dynamikk. Ved første øyekast kan det se ut som et svarthvitt bilde for blikket trekkes mot foten til mannen, for deretter å trekkes opp og mot venstre. Den blå himmelen og regnbuefargene gir liv og riktig tyngde i bildet.
Konklusjon: Dette var bra!!

Bente
Bjørnar P.
Veldig sug her, som gjør bildet spennende rent visuelt. Meget ryddig bilde, uten forstyrrende element. God komponert, og med god balanse.
Meget velvalgt perspektiv.
God teknikk under opptak og etterbehandling.
Fortellinga litt vanskeligere å få tak i, men bildet trenger ikke en fortelling for å fungere når det visuell uttrykket isolert sett er så spennende som her. Kan ikke se noe jeg ville gjort annerledes her. Skal jeg pirke, ville jeg vurdert å ta bort det røde som flagrer nær skrittet til personen. Det drar mer oppmerksomhet enn det sannsynligvis fortjener. (Forutsatt at det ikke har en betydning for fortellinga som jeg overser, da).
Marit O.
Tøft gatefoto der persjonen positur former seg
med arkitekturen,den lille bevegelsen tilfører spenning.
Vinkelen gir bilde fart og dybde,det røde er nevnt
enig at det forstyrrer litt!

Dette likte jeg Thorbjørn!

Mvh

Marit
Inger-Lise S.
Et spennende gatefotografi med meget bra komposisjon, god dybde, flott sug. En fortelling for fantasien dette.
Her er ikke noe jeg vil pirke på. Merker meg det røde nær skrittet, det kunne nok fjernes, men ikke nødvendig i mine øyne.

Inger-Lise
Thorbjørn R.
Mange takk for komentarene.

Som flere kanskje ser, så er dette fra Nationaltheteret stasjon i Oslo.

Jeg er enig i at det røde forstyrrer litt og kan fjernes. Jeg aner forresten ikke hva det er for noe.

Mvh Thorbjørn
Håvard F.
Spennende. Nesten så jeg hadde håpet han stod på rulleskøyter... men bevegelsen har du fanget på fin fin måte. God dybde
mvh
Håvard
Siri Elisabeth J.
Utrolig stilig bilde. Jeg blir sugd innover av korridoren og fremover av bena. Ville fjernet hånden som stikke ned ved høyre ben. Tror og jeg ville tatt bort eller dempet de blå feltene. De trekker litt for mye oppmerksomhet og trengs liksom ikke.Det rødlige lyset synes jeg er vakkert, men jeg ville hatt mer av det eller fjernet det. Komposisjonen er så bra som den er.
Hilsen Siri
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu