Røy
Bildet er tatt på tiurleik i Lierne hos Fjellopplevelse
Utstyr
  • Canon EOS 1Ds MkIII
  • Canon EF 500mm f4.0L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_527594} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Arne Henning G.
Slik jeg opplever dette bildet er ikke arten storfugl unik nok til at jeg synes bildet blir særlig spennende. Årsaken er forstyrrende elementer forran røya og at lyset faller inn bakfra. I tillegg er det ei røy i bakgrunnen som ikke har særlig heldig plassering. Dette er jo fra leik, men jeg synes heller ikke bildet formidler noe fra miljøet eller spenningen rundt leik.

Beklager så mange negative momenter, men det henger sammen med at jeg har sett så mange bilder av storfugl at list ligger høyt.
Ola Arnfinn L.
...det er i orden det....
gå på http://nordicwildwonders.blogspot.com/
så er det mere...
Bjørnar P.
Fuglen er fint gjengitt. God skarphet og fine farger. Godt eksponert. Litt forstyrrende med det uskarpe området i forgrunnen og den uskarpe fuglen bak. Den andre fuglen kan klones bort, om ønskelig.
Likte lyset. Motlyset ga bildet en fin glød.
Savner litt mer luft oppe og på venstre side. På høyre side kan du med fordel kutte noe.
Arne Henning G.
Jeg har lært en ting av denne kritikken min, og det er at bilder oppleves veldig ulikt fra PC til PC! Jeg så det på min bærbare, og da ble det et langt dårligere inntrykk enn ved å se det senere på den store skjermen min. Det ga større detaljrikdom og bedre fargegegjengivelse. Synd at røya bak ikke spiller mer på lag og stikker hodet frem i høyre bildekant.
Ola Arnfinn L.
hehe...ja sånn er det, men jeg tåler "dårlig" kritikk jeg.. det er bilder jeg er usikker på selv som havner her... nettopp fordi det er stor forskjell på hvordan bilder oppfattes..
Arne Henning G.
Enig. Det er bedre å få tilbakemeldinger på bilder man selv er usikker på enn 100 års-blinkskuddene som innfrir alle krav.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu