Flor
Bildet inngår i albumet • Tulipaner • - Variasjoner over et tema
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger356
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_527829} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anne Ø.
Stilig på rekke og rad, komplimentærfarger, rødt og grønt som får øynene mine til å se, nyte.
Liker og rosatonene som "renner" ut i det lyse øverst her. Mørk bunn, lyst øverst, fint.
Ivan H.
Hei Geir,

Et flott motiv, mange fine tulipaner som står sammen. Linjene fungerer bra, da de grønne stilkene er gode å se på og at grønnfargen kommer godt overens med rødfargen. Selig i bunn av bildet synes jeg dette fungerer bra, da man har de ufokuserte tulipanene i bakgrunnen.

Det jeg er usikker på er toppen av bildet, sterkt lys. Blikket mitt ønsker ikke å bli værende der og detter fort ned igjen til bunnen. I og med at blikket mitt veksler fra topp til bunn, fra midten av bildet og mot venstre, blir jeg også usikker på komposisjonen. Er et landskapsformat å foretrekke her? Kunne bildet blitt mer kompakt og da interessant med å stramme inn på høyre side?

Det er iallfall det jeg tenker etter å ha studert bildet noen ganger. Visse deler i bildet er spennende og dekorativt, mens andre deler (særlig høyre side) blir overflødig. For meg iallfall.

:.Ivan.:
Inger-Lise S.
En skog av tulipaner! Vakre farger. En annerledes og fin måte å presentere tulipaner på. Jeg liker det godt, men er usikker på om jeg ville kuttet oppe..Stilkene gjør seg ekstra godt her, i tillegg til de flotte tulipanene.

Inger-Lise
Bent U.
ja, jo spesielt. Synes likevel at effekten av motlyset blir for kraftig, og fokusplanet blir noe for snevert - selv om dette selvsagt kun er min mening. Det blir liksom litt for mange effekter, og for kraftige effekter for min smak. Komposisjonen liker jeg imidlertid godt. Med en liten tanke dypere fokusplan (både foran og bak) - men likevel slik at dette skaper en effekt, og fjerning av motlys oppe til venstre, tror jeg dette hadde blitt ennå bedre. Men dette er kun min mening, selvsagt.

Mvh Bent
Erlend S.
Fint bilde :)

Jeg har aldri sagt at tullepaner er tull. Men nå skriver jeg i f 64, så da trengs det nok saklige og kritiske kommentarer.

Kritikk: Jeg lurer på om bildet kunne ha blitt finere litt mykere framkalt. Og med littegrann sartere fargepalett.
Geir B.
Takk for kommentar, Erlend, du har (selvsagt) rett i at her er fremkallingen litt i hardeste laget.

Men hvis du blar deg frem til kapittelet Førsteinntrykk i skråblikket om 600D finner du en hel serie fra samme fotoøkt der jeg har valgt å presentere flere ulike fremkallingstilnærminger:

http://foto.no/cgi-bin/articles/articleView.cgi?articleId=43991

mvh
Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu